Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Narkotyki

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mikmik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 6:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

weźmy holandie, południe francji;] tam palą zielsko legalnie nie jest to nic zakazanego;]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
naneczka

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 7:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

holandia to holandia. my zyjemy w polsce
Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 7:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no włąsnie wszystko lezy w mentalności ludzi;] tam to jest używane jako zwykła rzecz bez stresu nie jest to rzcz undergroundowa i nie ma na to takiej zajawki u gówniarzy;] a u większości sie od marychy zaczyna i ludzie nie potrafią sie ogarnąć i po zielsku są piguły potem amfa koks rzadziej bo za drogi a potem kanał;] a jak ktoś ciśnie już w kanał to raczej stracony jeżeli nie bezie szybkiej interwencji
Powrót do góry
kicaja

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

byłam jakiś czas temu na imprze;)koleżanka chciała mi poprawic humor dając tabletke okrągłą żółtą z krzyżykiem.....nie wziełam jej bo nie wiedziałam jakie ma to działanie a poza to boję się specyfików nie znanego pochodzenia ....czy ktoś wie co to było i jak działa??
Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wydaj mi sie że chciałą Ci dac wiatraka
działanie:
sa całkiem si z tego co słyszaełem nie chce sie po nich rzygać lekko Ci obraz faluje drga -cięzko opisać jest Ci ciepło czujesz sie podniecony i pobudzony i oczywiście wszechogarniająca energia życiowa po jednej objawy podejrzewam były by znikome;) ale z tego co wiem zalezy od tolerancji;) która rośnie wraz z częstotliwością zażywania ( mnie to nie kreci;] jakoś za bardzo nie moje klimaty;])
Powrót do góry
kasia_org

PostWysłany: Sob Gru 29, 2007 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jest heroina. Zarazenie tutaj nie ma nic do rzeczy od kogos, to poprostu organim tak oslabiony ze zyly nie wytrzymuja. Aids etc to w ogole inna kwestia i niezalezna.
Powrót do góry
anna303

PostWysłany: Pią Mar 28, 2008 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak z krzyżykiem to "krzyże" jedne z mocniejszych..
dobra robota jak nie wiesz co Ci ktoś poroponuje to nie bierz.. mocna sprawa i jak zabradzo Ci się spodoba to różnie to może być... ale może być i tak że od święta będzie miło...

wszystko (no prawie wszsytko) jest dla ludzi tylko trzeba to robić z umiarem...
Powrót do góry
Weronika_1991

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2008 2:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niby 'wszystko jest dla ludzi' i mówi się, ze 'życie jest jedno i trzeba korzystać'...

A gdzie zdrowy rozsądek?
Ci co dobrze żyją... Żyją krótko i to jest prawda
Powrót do góry
666

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 7:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak widzę co piszecie to aż chcę mi się ryczeć. Od tej niesprawiedliwości. Nie znacie w ogóle większości narkomanów
Większość narkomanów - chce zerwać, robi odwyki
? - z narkomanii raczej się nie wychodzi, tak jak z alkoholizmu, jest się najwyżej "niećpającym ćpunem". "Od czasu do czasu nie zaszkodzi... Pełna kontrola..." - wypowiedź narkomana tuż po odwyku.
Inni ludzie, w szczególności partner(większość par robi razem odwyki, czasem po odwyku odchodzą od siebie czasem się wciągają) - przekonywanie siebie nawzajem o kontroli, że nie są uzależnieni. Naciągają się nawzajem.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 10:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

owszem to prawda co piszesz. Ja nie znam narkomanow. Jedynie tylko czytam o ich doswiadczeniach i zyciu i oczywyscie nalogu ktory zrujnowal ich zycie. Ale to nie oznacza chyba ze jestesmy niesprawiedliwi, nie uwazasz Question Rolling Eyes
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3