Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 8:56 am Temat postu: |
|
|
to już jest dziwne jak dla mnie..
próbowałaś to co pisałyśmy wcześniej??
pozdrawiam
nu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alisa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 10:34 am Temat postu: |
|
|
Probowac to jeszcze nie probowalam bo okazji nie bylo, ale mam juz pomysl jak go troszke rozruszac i zachecic do tego a jesli teraz nie wyjdzie to ja juz sama nie wiem ja po prostu nie rozumiem, bo ja nie robilam tego od roku i mam juz straszna chcice, a on nigdy tego nie robil i co nie chce mu sie? Oczywiscie zebym umiala sie przelamac, zebym byla inna to bym sama wyszla z inicjatywa, ale za taka nie jestem to moge jedynie probowac jakos go do tego naklonic;P bo naprawde chcialabym zeby wkoncu do tego doszlo, bo ile mozna czekac...
A dodam jeszcze ze to nie jest tak ze wogle nic. Jest seks oralny ale to i tak rzadko, a ja chce czegos wiecej Ja juz sama nei wiem moze on nie chce zebym ja myslala ze on jest za bardzo natarczywy czy cos, bo zawszeto on z inicjatywa wychodzil, ale chodzi o to ze on natarczywy wogle nie jest!!
---edit by mama Julki---
Jesli chcesz cos dodac do swojego postu uzyj funkcji "zmień"znajduje sie w prawym gornym rogu kazdego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 12:32 pm Temat postu: |
|
|
wiesz co Alisa ja go też nie rozumiem...
bo jeżeli nawet występuje seks oralny (chociaż rzadko) to jest coś.. więc dlaczego on nie chce wejśc "tam"...
hmmm? może naprawdę boi się, że Cię zaboli, a może czuje, że jak to zrobi to może potem często chciec i tym bardziej będzie mu dziwnie... wstyd...że Ty pomyślisz, że jakiś erotoman z niego..
powiedz mi Tylko czy jeżeli uprawiacie seks oralny to dajesz mu do zrozumienia albo wyczucia. że chcesz aby zadowolił teraz miejsce intymne znajdujące się z przodu:)?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alisa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Nie no on chce uprawiac ze mna seks bo mowil rozmawailismy o tym i dla tego martwi mnei ze nic w tym kierunku nie robi. Tak sbie mysle ze moze on mysli że ja na chce, może nie pokazuje mu tego że chce hmmm sama już nie wiem, po prostu nie rozumiem tej sytuacji
A jesli chodzi o seks oralny to nie rozumiem twojego pytania? Zwykle to ma taki przebieg ze on zaczyna i najpierw robi to dla mnie, a potem ja sie zabieram za niego i sie na tym konczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 8:12 pm Temat postu: |
|
|
nie umiem Ci pomóc..