Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamilamdw
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 8:37 pm Temat postu: |
|
|
Nom tez tak mysle.. Ale słyszałam ze w ciąze mozna zajsc nawet gdy wytrysku nie było, bo mozna takze poprzez sluz jaki członej wydziela poprzez podniecenie, na ktorym jest jakas tam ilosc plemnikow...No myslalam o tym zeby sie wybrac, ale troche sie wstydze a nawet boje tej wizyty u ginek. Ale chyba sie zbiore na odwage i pojde, zeby sie dowiedziec wszystkiego itp itd.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 10:38 pm Temat postu: |
|
|
no pewnie ze tak. strach to normalka. ja tez sie wstydziłam, bałam i wogole. ale nie taki diabeł straszny u nas na forum jest temat o 1wszej wizycie u ginekologa poczytaj sobie zbierz sie na odwage i maszeruj.
oto link--> http://www.biomedical.pl/forum/pierwsza-wizyta-u-ginekologa-vt1727.html?highlight=wizyta+++ginekologa
a co do podniecenia to w nim nie ma plemnikow. pojawiaja sie dopiero przed samym wytryskiem wczesniej nie ;)takze spokojnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tylkoTO
|
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 4:58 pm Temat postu: |
|
|
nie czytałem nawet odpowiedzi bo pewnie same zjazdy tutaj są ale usuniecie ciąży to najgorszy błąd w życiu człowieka wiec nie rób tego
TO ZOSTAJE na CAŁE Życie
---edited by Wind_Of_Hope---
prosze pisac max. 3 emotikony obok siebie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
annczer
|
Wysłany: Sob Gru 31, 2011 11:20 am Temat postu: Re: Niechciana ciąża |
|
|
hej
mam takie pytanie: 29 grudnia powinnam dostać okres (dodam że od jakiś 4 miesięcy mam nieregularne cykle) a okresu niestety nie ma , wczoraj czyli 30 kochałam sie bez zabezpieczenia ale trwało to góra minutę. Nie było wytrysku ani w środku ani na zewnątrz. z członka nie wydobywał sie żaden płyn ( bynajmniej mi sie tak wydaje). moje pytanie brzmi czy moge zajść w taki sposób w ciąże? wiem żę raczej nie ale panikuje i wolałabym sie upewnić.
z góry dziękuję za odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dembik
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2018 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Nie rozumiem niektórych nie ma problemu ? Jak nie ma jak coraz częściej są pytania gdzie można kupić tabletki poronne a to już świadczy, że niektóre osoby mają problem i to całkime poważny nie dyskryminujmy nie oceniajmy, rozmawiajmy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|