Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Paź 26, 2018 8:28 pm Temat postu:
Yhym takie nierównomierne zachowania serducha rzeczywiscie moga wynikac z roznych rzeczy: bardziej lub mniej skomplikowanych i niekoniecznie tutaj od razu pomoże kardiolog. Lepiej zaczac od zrobienia tych wszystkich podstawowych badan https://www.zdrowajesien.diag.pl/ i z wynikami isc do rodzinnego
Powrót do góry
centowa
Wysłany: Sro Sty 02, 2019 8:37 pm Temat postu:
Raczej nie rodzinny a kardiolog i od razu z wynikami rezonansu serca najlepiej. Bez czekania zrobisz w pracowni Wizja V w Piabianicach
Powrót do góry
tryni
Wysłany: Czw Kwi 18, 2019 5:43 pm Temat postu:
Ja na Twoim miejscu poszłabym do kardiologa. Serce to nie przelewki jak boli to coś jest nie tak, jak bije za mocno to też. Czasami możesz mieć stan przedzawałowy i nie wiesz o tym. Moja mama cierpi na chorobę niedokrwienną mięśnia sercowego. Zapisałam ją na ozonoterapię do Olsztyna do takiego centrum medycznego, który polecił nam lekarz rodzinny. Podobno ozonoterapia świetnie działa i wspomaga walkę z chorobami serca i innymi np. bakteryjnymi i grzybicznymi.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Kardiologia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2