Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ania^^
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 1:04 am Temat postu: |
|
|
Witam,czy w czasie przyjmowania tabletek anty,bedac przy siodmej tabletce,wynik bety bedzie miarodajny?? Robilam ja dlatego gdyz nie mialam krwawienia w czasie przerwy. Tabletki przyjmowałam w godz. 11 najpozniej 13,nie zapomniałam zadnej,ani nie miałam biegunek lub wymiotow. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 10:27 am Temat postu: |
|
|
będzie wiarygodny jeśli beta zrobiona po odpowiednio długim czasie od stosunku _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 8:20 pm Temat postu: |
|
|
mysle ze powinien byc. skoro nie bylo okresu, to znaczy ze ciaza musiala byc juz przed planowanym okresem. Ja robilam bete wczoraj i w przedzialach wynikow mialam 0-10 cos tam, 10-50 ---> 0.5 i pierwszy tydzien ciazy - z tego wynika ze beta juz po kilku dniach wykryje.
U mnie na szczescie bylo mniej niz 2 _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ania^^
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 9:58 pm Temat postu: |
|
|
Witaj dziekuje Ci bardzo za odpowiedz brak tego krwawienia spedza mi sen z powiek ja miałam wynik 0,1 przy normie 5,3 takze tu absolutnie ciąży nie ma,z tym ze nie wiem czy nie za wczesnie ten test zrobiłam,ale tak sobie mysle,naczytałam sie na forach ze test ten wykonuje sie 10-14 dni po niezabezpieczonym stosunku,wiec tak zrobiłam tydzien przerwy plus siedem dni tabletek .. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 10:13 pm Temat postu: |
|
|
Żeby test był wiarygodny nalezy go wykonać 14-16 dni po stosunku. Ale jeśli nie pominęłaś żadnej tabletki i nie wymiotowałaś ani nie miałaś żadnych biegunek, to nie ma szans na ciążę.
Czasem tak jest, że krwawienia z odstawienia nie ma. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ania^^
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:01 pm Temat postu: |
|
|
No własnie pisałam tez tu na forum ze nie było zadnych takich sytuacji,wczoraj tez robiłam test apteczny i tez negatywny. Jednakze albo juz wymyslam albo cos:D wydaje mi sie ze mam ciezsze piersi i czasem pobolewaja lub swedza dziekuje za odpowiedz;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:03 pm Temat postu: |
|
|
Nie wkręcaj sobie. Nie jesteś w ciąży. Chyba że z wiatropylności _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ania^^
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:09 pm Temat postu: |
|
|
No z wiatropylnosci na pewno nie cały miesiac był bardzo aktywny ale mysle ze po takim czasie beta by juz jednak cos wykazała,jeszcze 9 tabletek i sie okaze,zapewne znowu sie bede smiac ze swoich nerwow
--- Pisz w odpowiednich tematach---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hiddeninside
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 11:09 am Temat postu: |
|
|
Hej,
Pisałam już w innym temacie na temat tego, czy jestem w ciąży. Tydzień temu miałam wynik bhcg 233, dokładnie po tygodniu (dzisiaj odebrałam) mam 3887. Czy to dobry przyrost i wszystko jest ok? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 11:56 am Temat postu: |
|
|
Myślę że wszystko jest ok _________________