Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AlkaJ
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 16, 2013 2:32 pm Temat postu: |
|
|
Ale to było 66. Przy tym normy, które mówiły, że to 4 tydzień.
A dwa dni później <1,2 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Lis 16, 2013 3:16 pm Temat postu: |
|
|
Trochę namotałaś z tymi opisami . Przeanalizowałm sobie jeszcze raz Twój wpis i o ile sie nie myle miało byc tak
Cytat: | Petting i nasienie na palcach, ale wytarte ponad 50 dni temu, w międzyczasie 2 krwawienia ale jedno słabe. |
Petting 50 dni temu Po pettingu były juz 2 okresy....tak?
W miedzy czasie stosunku nie było??
Cytat: | Beta 30 dni po 0,10
Beta 37 dni po 0,10
Beta 49 dni po 66
Beta w szpitalu 51 dni po < 1,2
Ginekolog mówi, że w macicy ciąży nie ma.
Testy z porannego moczu nadal negatywne. |
Wcześniejsze bety wskazuja jednoznacznie na brak ciaży. Ta w szpitalu oraz badanie ginekologiczne wykluczyły ją .
Beta 66 jest pomyłką albo była to ciaża biochemiczna...Tak czy inaczej ciazy nie ma _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AlkaJ
|
Wysłany: Sob Lis 16, 2013 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Petting 50 dni temu i od tamtej pory nic.
Dwa badania bety na 0,10 i dwa okresy. Ten drugi krótszy i słabszy. Dlatego się mimo wszystko ciągle niepokoję.
Dlatego też zrobiłam tą trzecią betę z wynikiem 66.
Lekarz powiedział, że on żadnej ciąży nie widzi. Wystraszona poszłam do szpitala, bo tam badają najszybciej. Ich najniższa norma to <1,2 i tak właśnie wyszło.
Test dzisiaj rano z porannego moczu negatywny. I pojawił się śluz z krwią. Wyraźnie dużo tej krwi jak początek okresu, ale byłby wcześniej w takim razie o 4-6 dni. Wiem, że takie wahania się zdarzają, byłam przeziębiona, brałam antybiotyki i ten stres.
Ta beta 66 była robiona właśnie po antybiotyku, ale to chyba nie wpływa?
I czy spotkałyście się z przypadkiem, kiedy jakieś leki tak zadziałały, że beta nie została wykryta we krwi, bo ja mam przpisany od lekarza sedam i lexotan nasennie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sob Lis 16, 2013 8:15 pm Temat postu: |
|
|
NIe jestes w ciazy to pewne. w innym wypadku beta w szpitalu by ja potwierdziła. Beta 66 to pomyłka bądź ciąża biochemiczna _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AlkaJ
|
Wysłany: Sob Lis 16, 2013 11:10 pm Temat postu: |
|
|
Okej rozumiem.
Tylko jescze się upewnię: uważasz, że leki nie mają wpływu na betę? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Nie Lis 17, 2013 11:44 am Temat postu: |
|
|
Na pewno nie takie jakie brałaś. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AlkaJ
|
Wysłany: Nie Lis 17, 2013 2:09 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź.
W sumie to jeszcze pomyślałam, że skoro u ginekologa byłam trochę ponad 7 tygodni od tego pettingu, to przecież ginekolog już by coś zauważył. A szukał ciąży przez usg dopochwowe i wyraźnie powiedział, że nic nie ma.
poza tym ten petting był wtedy na 8 dni przed okresem, czyli teoretycznie dni niepłodne.
No i dzisiaj jest drugi dzień krwawienia, wprawdzie znowu słabe, ale tłumaczę sobie, że wynik tego, że przyszedł dużo wcześniej, po antybiotykach no i ja od miesiąca to chyba całej nocy nie przespałam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Nie Lis 17, 2013 4:00 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma szans na ciążę . Przestań juz sobie wkrecac;) _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pola5134
|
Wysłany: Sro Lis 27, 2013 2:35 pm Temat postu: |
|
|
Witam , bardzo potrzebuje pomocy, ciagle zadreczam sie ponieważ nie wiem czy z moja dzidzia jest wszystko ok. a mianowicie ostatni okres mialam 22 lipca, ktory byl wywolywany duphastonem , byl dlugi obfity i bolesny , cykl trwal 58 dni. 28 sierpnia zrobilam beta hcg które wyniosło 11.57 ( normy lab.: 5-50 2 dni/ 1 tydz , 2 dni pozniej powtorzylam bete i wyniosla 55.21 ( normy 50-500 ciaza 1-2 tydz) , jednak co sie okazalo beta powinna być większa ponieważ od miesiaczki byl to 5 tydz, 10 pazdziernika bylam u mojej gin i okazalo sie ze dziecko zamiast 11w 3d od OM- odpowiada wymiara USG 9w4d , CRL wynosilo 26,8 mm , 4 Listopada mialam kolejne usg 15 tydz OM, jednak dziecko odpowiada wymiara 13 tydz 2 dn, Crl 71 mm . Prosze mi powiedziec o co w tym wszystkim chodzi, czy moje dziecko sie zle rozwija, czy po prostu Duphaston tak mi okres poprzestawial ze owulacja wystapila bardzo pozno. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Lis 27, 2013 6:01 pm Temat postu: |
|
|
Różnica w wielkości jest ok 2 tyg. To norma przyjmowana jako dopuszczalna i prawidlowa. Nie zawsze wymiary pokrywają się i to normalka. U mnie różnica była od początku do końca 2 tyg. Jeśli wszelkie badania genetyczne są ok to różnica w wymiarach nic nie znaczy. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|