Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kossan1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 8:48 pm Temat postu: |
|
|
Troche za malo konkretow....
Ale jesli masz te wyniki to możesz sobie je sprawdzic czasami jest tak ze mały przyrost bhcg , wcale nie wróży nic złego – jeśli miesci się w progu normy. Trzymam kciuki
--- edited by mala_mi ---
Po raz drugi polecam lekture REGULAMINU!! Linki do innych stron sa u nas zabronione! Link usunelam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katiuchna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 9:32 pm Temat postu: |
|
|
Ja też się tak martwiłam ,że mam zbyt wysoki progesteron ale lekarz powiedział ,że to wcale nie jest zly znak a wrecz przeciwniew każdym razie najlepiej troszke odczekać i zrobić usg.
Wtedy się okarze jak tam ma się zarodek. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nataliapoznan_18441
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 5:38 pm Temat postu: Problemy z nerkami a wyniki HCG |
|
|
Mialam powazne problemy z nerkami, teraz mam odlaczone po polowie nerki z prawej i lewej strony..., robie testy ciazowe i wychodzi mi wynik negatywny, a ze swoim parynerem kocham sie juz od dwoch miesiecy bardzo czesto i czy mozliwe ze jestem w ciazy tylko ze moj mocz i zawarty w nim poziom HCG nie podaje mi informacji przez moje problemy z nerkami ktore mialy miejsce 9lat temu? (mialam refluksy w obu nerkach tzn cofanie sie moczu do nerek). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aniek
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 7:30 pm Temat postu: wyniki HCG |
|
|
Cytat: | nie, duphaston hamuje owulacje jeśli jest podawany przed... jedyne co, to mogło tak się zdarzyć, że przez stres opóźniła Ci się owulacja, nastąpiła jakoś w styczniu przed 16stym i wtedy doszło do zaplodnienia. jest to mało prawdopodobne aczkolwiek nie niemożliwe |
Dzisiaj otrzymalam wyniki wczorajszego badania Beta- HCG total - 1126,24!!
Wydaje się być to wynik pozytywny. Ide dzisiaj do lekarza skonsultowac wszystko... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
misia21k7
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 7:43 pm Temat postu: ANIEK GRATULACJE:D:D:D |
|
|
Taka beta to na 100000000000% ciążaI według norm jakie ja mam podane na moim wyniku to jesteś gdzies 5-6-lub 6-7 tc licząc od @!!!!:DPoprzednia beta musiała być zle zrobiona!!!!Ja mając bete 1774 mIU/ml byłam w 5 tc:DJeszcze raz gratulacje:D!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|