Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 6:58 pm Temat postu: |
|
|
Miałaś plamienia tak? To nie spodziewaj się krwawienia z odstawienia o normalnej sile... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madzienka19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 7:47 am Temat postu: |
|
|
dzieki, po prostu te plAMIEnia wystapily u mnie pierwszy raz i dlatego pytam:) chcialabym sie tez dowiedziec, czy to, ze krwawienie trwalo dzien jest normalne po tych plamieniach... ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 12:02 am Temat postu: |
|
|
Może tak byc. Aczkolwiekbyłoby dobrze skonsultowac sie z giunekologiem, sprawdzić co z tą nadżerką i zbadac poziom hormonów. Możliwe, ze po prostu trzeba zmienic preparat. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madzienka19
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 1:09 am Temat postu: |
|
|
dziekuje:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
julka1808
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 5:00 pm Temat postu: |
|
|
Witam Przepraszam, jesli pisze w nieodpowiednim temacie, ale powiązane jest własnie z tabletkami Novynette. Tabletki biore od ponad roku ogolnie jest ok tylko pojawil sie maly brzyszek i tak wiec pomyslalam, ze moze jakies suplementy diety na odchudzanie. I moje pytanie jest takie czy kwas jablkowy moze miec wplyw na tabletki ? Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 6:30 pm Temat postu: |
|
|
Nie...Ale przeczytaj czy suplement nie zawiera wyciągu z dziurawca zwyczajnego.
Co do brzuszka to lepiej podziała porządny trening aerobowy ale na ten temat zapraszam do działu "Dieta i odchudzanie" _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dżamaja
|
Wysłany: Pon Sie 30, 2010 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Cześć, dziewczyny
Właśnie skończyłam przyjmować 1wsze opakowanie Novynette (wcześniej przez rok czasu brałam Diane-35 głównie ze względu na cere, następnie po 2 miesięcznej przerwie pani doktor przepisała mi właśnie Novynette). Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że od momentu, kiedy je przyjmuje, problem z trądzikiem powrócił, a nawet nasilił się... Czy to normalne i minie? Czy raczej to taki "niepożądany skutek uboczny"?
Przepisując mi te tabletki, moja p. doktor powiedziała, że one dodatkowo będą korzystnie wpływać na moją cere, jednak stało się zupełnie inaczej
Czy to minie, czy poprosić o zmianę tabletek? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 6:55 pm Temat postu: |
|
|
Skutek uboczny. Jakbyś przeczytała ulotkę to byś wiedziała ;P Korzystnie powinny wpłynąć syndi 35 bo to są leki rzeczywiście dermatologiczne. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dżamaja
|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 11:54 am Temat postu: |
|
|
Faktycznie, jest w ulotce
P. doktor przepisała mi dziś kolejne opakowania, więc mam nadzieję, że z czasem to minie Dzisiaj już jest nawet dorobinę lepiej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 9:22 pm Temat postu: |
|
|
To ja Ci powiem z doświadczenia ze nie minie:) Będzie nawracało Nie tylko ja mam ten problem na tych tabletkach, większość moich koleżanek i pacjentek w szpitalach i przychodniach też. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|