Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasia0333
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 9:27 pm Temat postu: |
|
|
"Elifka5" Cytat: | dzisiaj mnie pobil,,,, ucieklam z dzieckiem do znajomych.... szukal mnie.... teraz weszlam do domu,nie ma go,boje sie co bedzie jak wroci... wlasnie zobaczylam,ze zabral skarbonke z moimi oszczednosciami-teraz nie mam ani grosza..... |
Jak można pobić kobiete która urodziła mu dziecko !!!!!! W głowie mi sie to nie mieści ........... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rzodkiewka75
|
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 4:51 pm Temat postu: |
|
|
Jesteś w straszniej sytuacji, nie toleruj bicia, nigdy, wiem że to ciężkie odejść od kogoś ale przecież nie beziesz żyła z kims takim, pomyśl jaki przykład daje dziecku ten człowiek... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karate-ninja
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 9:59 pm Temat postu: |
|
|
kasia0333 napisał: | "Elifka5" Cytat: | dzisiaj mnie pobil,,,, ucieklam z dzieckiem do znajomych.... szukal mnie.... teraz weszlam do domu,nie ma go,boje sie co bedzie jak wroci... wlasnie zobaczylam,ze zabral skarbonke z moimi oszczednosciami-teraz nie mam ani grosza..... |
Jak można pobić kobiete która urodziła mu dziecko !!!!!! W głowie mi sie to nie mieści ........... |
Idź na policję i sprawę sądowa trzeba założyc oraz go przebadać. Potem rozwód i alimenty % od jego wy7platy (nie godź się na najniże alimenty, bo tak będzie się wymigiwał i zarobki maskował). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wrak
|
Wysłany: Czw Sie 22, 2013 1:11 pm Temat postu: |
|
|
Minimalna zazdrość jest zdrowa i pokazuje drugiej osobie ,że ci zależy. Natomiast chorobliwa zazdrość może doprowadzić do rozpadu związku.
Odpowiedz sobie na kilka pytań:
Czy kochasz swojego partnera?
Czy ufasz mu bezgranicznie?
Czy zawsze był ci wierny?
Czy on kocha ciebie?
Jeśli na wszystkie pytania odpowiedź brzmi "tak", to musisz wbić do swojej psychiki ,że nic złego się nie dzieje i nie masz powodów do zazdrości. Wszystko zależy od ciebie. A jeśli inne kobiety patrzą na niego przychylnym okiem ,to możesz być tylko dumna ,że masz takiego faceta. Przecież nie możesz zamknąć go w piwnicy przed całym światem.
Dodano po 2 minutach:
Minimalna zazdrość jest zdrowa i pokazuje drugiej osobie ,że ci zależy. Natomiast chorobliwa zazdrość może doprowadzić do rozpadu związku.
Odpowiedz sobie na kilka pytań:
Czy kochasz swojego partnera?
Czy ufasz mu bezgranicznie?
Czy zawsze był ci wierny?
Czy on kocha ciebie?
Jeśli na wszystkie pytania odpowiedź brzmi "tak", to musisz wbić do swojej psychiki ,że nic złego się nie dzieje i nie masz powodów do zazdrości. Wszystko zależy od ciebie. A jeśli inne kobiety patrzą na niego przychylnym okiem ,to możesz być tylko dumna ,że masz takiego faceta. Przecież nie możesz zamknąć go w piwnicy przed całym światem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
horak87
|
Wysłany: Sro Paź 09, 2013 3:45 pm Temat postu: |
|
|
Zaufanie jest najważniejsze w związku, bez tego żaden związek nie przetrwa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MariuszRyłko
|
Wysłany: Nie Paź 27, 2013 9:02 pm Temat postu: |
|
|
stracić można kogoś, jego trzymaniem an smyczy i nadmiernym pilnowaniem:) Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
axel
|
Wysłany: Sro Mar 23, 2016 12:07 pm Temat postu: odp |
|
|
zazdrość jest normalna, ale czasem może zniszczyc uczucie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drdree
|
Wysłany: Sro Lut 14, 2018 2:24 pm Temat postu: |
|
|
Niestety takie rzeczy czasem trzeba leczyć. Z obsesją nie ma żartów. Takim postępowaniem można sobie wszystkich zrazić. To wymaga ogromnej pracy nad sobą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|