FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 9:48 pm Temat postu: |
|
|
ok moj blad.
Ale rozumiem ze chcecie zachowac obecna sylwetke ?
Generalnie polecalbym z 2 - 3 dni jesli macie taka ,mozliwosc totalnej glodowki, i jechac tylko na herbatkach i mineralce. Chlopaki ktorzy bawia sie w saa czy dyze ilosci odzywek robia tak i podobno to pomaga..
ja przy mojej robocie itd nie mam niestety takiej mozliwosci.
Ale jak juz to warto z diety wyeliminowac niezdrowe tluszcze, rzeczy wysokokaloryczne itd
a no i wszelakie soki i rzeczy przetworzone bym zminimaliowal
Duzo ssurowek zwlaszcza warzywnych, owocy mniej ale tez dorzuccie. Wlaczamy tluszcze zdrowe <siemie lniane, oliwa z oliwek itd> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
purando
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Tez w pewnym momencie uswiadomilem sobie, ze warto by oczyscic troche organizm, tak zniszczony przez niezdrowy tryb zycia . Ktostam polecil mi Drenafast, taki preparat ktory wlasnie do tego sluzy. Pije go drugi tydzien i widze ze znacznie poprawil mi trawienie i przemiane materii, choc pelne efekty mozna podobno zaobserwowac dopiero po zakonczeniu kuracji, tj. po 20 dnaich. Na razie nie narzekam i zadnych skutkow ubocznych nie widze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 4:38 pm Temat postu: |
|
|
a ja proponuje zrezygnowac ze wszelakich "E" w naszej diecie
Wpiszcie aspartam, acesulfan i poczytajcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
poranek
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 8:05 pm Temat postu: |
|
|
Istnieje gotowy preparat na bazie ziol, dostepny ogolnie w aptekach
"Herbatka odtruwajaca FIX" firmy Herbapol (Krakow)
"Herbatka odtruwająca organizm to doskonała kompozycja ziół, szczególnie polecana osobom zażywającym duże ilości leków i antybiotyków, po radio i chemioterapii. Zioła wchodzące w skład herbatki (korzeń łopianu, ziele pokrzywy, ziele fiołka trójbarwnego, owoc róży, koszyczek nagietka, korzeń kudzu) wykazują właściwości moczopędne, oczyszczają organizm, przyspieszają wydalanie toksyn z organizmu, czyszczą krew. Ponadto działają ogólnie wzmacniająco na organizm.
Skład: Korzeń łopianu, ziele pokrzywy, ziele fiołka trójbarwnego, trawa cytrynowa, liść czerwonokrzewu, owoc róży, liść brzozy, korzeń kudzu. " |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 10:19 pm Temat postu: |
|
|
takich herbat to na peczki.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
poranek
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 12:27 pm Temat postu: |
|
|
Wcale nie, trzeba umiec rozrózniać, bo sa:
=> herbaty odchudzające (tych to jest na pęczki), które niejednokrotnie sa niebezpieczne, to sa często te "regulujące" przemianę materii,
=>herbaty odtruwające, które w swoim skladzie nie zawierają roslin przeczyszczających np. senes i kruszyny, tylko rosliny sprzyjajace/ usprawniajace prace narzadow.
Zdrowy organizm jest w stanie sam sie oczyscic, trzeba mu dac tylko szanse, a nie od razu drenaż robic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 1:19 pm Temat postu: |
|
|
slyszalam ze wystraczy caly dzien nic nie jsc tylko pic wode mineralna niegazowana i jest git. Raz na jakis czas i organizm oczyszczony
moj kolega stosuje te metode i mowi ze dziala. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Maya-chan
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 6:58 pm Temat postu: |
|
|
Witam, ja miałam też taki problem chciałam oczyścić się z toksyn. Z powodu przeprowadzki z małej wsi do duże miasta ( Gdańska ) zaczęłam dusić się otaczającym mnie powietrzem. Zaczęłam szybko szukać jakiegoś preparatu w internecie i znalazłam. Jest to Chlorofil amerykańskiej firmy Nature's Sunshine Products która produkuje ziołowe, ekologiczne preparaty dla zdrowia i kosmetyki. Tu podaję link do sklepiku w którym kupiłam ten preparat: ------sprzedaży na forum nie prowadzimy. emilka -----
A co tez jest fajne w tym sklepiku, to to, że jest możliwość porady lekarza, który pracuje na tych preparatach. Ja skorzystałam z tej oferty i przy okazji wyleczyłam się z mojego problemu z pasożytami oraz z alergii.
A czy oczyszcza z toksyn ? Tak, a sprawdziłam to razem z koleżanką w Warszawie na aparacie Mora. Ona nie pijąc chlorofilu miała wszystkiego powyżej tysiąca: formaldehydu, rtęci, ołowiu ... cała tablica Mendelejewa ( a też w Gdańsku mieszka). A ja ? Nie powiem, że zero, ale radykalnie mniej: 300 rtęci, 200 formaldehydu ... Pani doktor w połowie badania zapytała się mnie czy ja coś stosuje. Myślała, że to plastry oczyszczające z toksyn. Ale nie, to właśnie Chlorofil. Dlatego mogę go śmiało każdemu polecić, bo sprawdziłam na sobie, że działa.
Pozdrawiam serdecznie. Maja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zielona Mila
|
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 10:06 am Temat postu: |
|
|
tak więdz najlepszy sposób na oczyszczenie organizmu to głodkow-sama woda mineralna [ile kto wytrzyma zalezy od nas samych] moja kumplele wytrzymała 17 dni podobno najgorsze są pierwsze dni jak to wszystko wychodzi i wszystkie bole itd nasilaja się, do ego czuje łkanie ale to mija ... dużo na ten temat czytałam ii w sumie jest mnóstwo sposobow na oczyszczanie organizmow i konkretnych organoz zaczyna się od jeli pozniej wątroba totalnie wszystko, wpisz w google oczyszczanie wątroby ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Matek233
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 11:28 pm Temat postu: |
|
|
Witam chciałbym polecic pewien suplement ..
to nie miejsce na reklamę.
zapoznaj się z regulaminem
Gosia85 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|