Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
monikazgd
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2014 9:38 am Temat postu: zdrowy tryb życia a odchudzanie |
|
|
absolutnie nie polecam żadnych głodówek. To po prostu źle się skończy. Nasz żołądek zostanie rozregulowany, a tłuszcz będzie się odkładał bo organizm zostawi go na "ciężkie czasy" . Głodówka to dla niego sygnał, że może być jeszcze gorzej. Jak się odchudzałam jadłam normalnie około 4 posiłków dziennie, zawsze jadłam śniadania. Nie najadałam się na noc. Wspomagałam się suplementem diety do picia: [reklama] i w sumie schudłam prawie 9 kg, co w zupełności mi wystarczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozczocgranaana
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2014 4:08 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że głodówka to zły pomysł. Lepiej odchudzać się z głową, żeby nie schudnąć, a potem żeby nie mieć efektu jojo. Nasz organizm potrzebuje codziennie odpowiedniej ilości kalorii w stosunku do masy i wieku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malinka77
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2014 10:06 am Temat postu: |
|
|
Po głodówkach jojo jest ekspresowe. Trzeba powoli rezygnować z niektórych pokarmów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Córa Renu
|
Wysłany: Czw Lip 31, 2014 3:12 pm Temat postu: |
|
|
Po samym porzuceniu papierosów Twój organizm rozpocznie samooczyszczanie Ale zawsze nie zaszkodzi zmienić dietę, która ten proces wzmocni. Jedz cytrusy, awokado, ananasy, morele i brzoskwinie. Nie zaszkodzi przyprawiać potraw chrzanem, rozmarynem i imbirem. Herbatki z dziurawca, pokrzywy, mięty. To wszystko wspomoże detoksykację organizmu. Powodzenia i wytrwałości życzę! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
amantka
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2014 11:01 pm Temat postu: |
|
|
Ja oczyszczam co jakiś czas organizm z toksyn pijąc czerwoną herbatę ma ona specyficzny smak. Ale posmakowała mi jak byłam na pewnej biznesowej kolacji w Mekongu w Krakowie tam się dowiedziałam o cudnych właściwościach czerwonej herbaty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Asteriusz
|
Wysłany: Sro Paź 08, 2014 2:08 pm Temat postu: |
|
|
Też uważajcie, by nie dać się naciągnąć - mówi się o "toksynach", które są "przyczyną raka". Kiedy to słyszę, w głowie zapala mi się czerwone światełko. Zaraz pewnie ktoś będzie mi chciał coś sprzedać, nakłonić od picia własnego moczu czy cudownej mikstury oczyszczającej. A przecież lekarz w każdej chwili może ze mną pogadać.
Ostatnio zmieniony przez Asteriusz dnia Czw Paź 09, 2014 11:45 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
issasq
|
Wysłany: Czw Paź 09, 2014 12:34 am Temat postu: |
|
|
kupiłam sobie plastry na stopy, które mają wyciągnąć ze mnie toksyny... Czy one są skuteczne? Skąd będę wiedziała, że to już koniec "oczyszczania"? Czy są jakieś widoczne efekty stosowania takiej detoksykacji? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
compelling
|
Wysłany: Czw Paź 16, 2014 5:04 pm Temat postu: |
|
|
Dobrym sposobem na oczyszczenie organizmu z toksyn jest ostropest plamisty mielony - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nutka87
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2014 12:42 pm Temat postu: |
|
|
Ja na oczyszczenie organizmu zastosowałam dietę warzywno owocową.
Przy okazji spadło przy niej kilka kg.
Ale z tego co wiem stosuje się ją około tygodnia dla najlepszych efektów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lena81
|
Wysłany: Pią Sty 09, 2015 3:39 pm Temat postu: |
|
|
Mozna jeszcze wybrać się na hydrokolonoterapię - oczyszczanie organizmu dla odwaznych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|