Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

odstawienie od piersi

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jolka1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lis 26, 2007 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też mam jestem na etapie odstawiania mojego półrocznego synka od piersi. Bardzo się tym stresuję, bo on nie akceptuje zwykłych gumowych smoczków i mam problemy z przekonaniem go do butelki. Szperałam już po różnych forach, przeglądałam artykuły dla dzieci i niemoląt i zastanawiam się czy nie kupić smoczka takiego jak na zdjęciu ------nie prowadzimy reklam sklepów internetowych, link skasowałam---- emilka , a dopiero jak już przekona się do smoczków, to zacząć uczyć go pić z butelki.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Laluna
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lis 27, 2007 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem powinnas zwrocic sie do doradcy laktacyjnego, a taki ejst w kazdej poradni laktacyjnej. Jeśli nei wiesz gdzie taka sie meisci zapytaj polożna u swojego ginekologa, albo w swojej przychodni.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3