Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mania33
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2017 7:03 pm Temat postu: |
|
|
Witam, chciałam zapytać czy był ktoś w szpitalu orthos w Komorowicach pod Wrocławiem. Mam tam umówioną wizytę w poradni onkologicznej i szukam opinii |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kolia
|
Wysłany: Nie Mar 18, 2018 11:25 am Temat postu: |
|
|
Mania33 napisał: | Witam, chciałam zapytać czy był ktoś w szpitalu orthos w Komorowicach pod Wrocławiem. Mam tam umówioną wizytę w poradni onkologicznej i szukam opinii |
hej,
o poradni onkologicznej tylko słyszałem od znajomego, który przyjeżdża tam na konsultacje ze swoją żoną - o szczegóły z wiadomych przyczyn jednak nie pytałem. Ja natomiast do Orthos przybyłem w zeszłym roku na 2 tygodniowy turnus rehabilitacyjny po wypadku. Jak dla mnie wszystko w najlepszym porządku, bardzo profesjonalne podejście do pacjenta i duże wsparcie psychiczne co jak wiemy jest istotną sprawą w czasie powrotu do zdrowia. Pamiętam, że dużo rozmawiałem ze współ-pacjentami i również wypowiadali się pozytywnie o tej placówce. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zielona90
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
BożenaBo
|
Wysłany: Pon Paź 07, 2019 9:38 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem, czy ktoś już z Was polecał, bo jestem tu nowa, ale jeśli nie, to chciałabym wyrazić się pozytywnie nt. krakowskiej SCM Clinic. Moja mama kilka miesięcy temu trafiła tutaj na naprawdę kompleksową opiekę z dziedziny onkologii. Dobrze się nią zaopiekowano, i wierzę, że to dzięki temu jest dziś nadal z nami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|