Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zefirka23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 8:59 am Temat postu: |
|
|
ostatnio jak robie swiece to pozniej od razu ide spac nawet nie wstaje,wiec trzymam wszystko w srodku az do rana.moze sie uda.dzis mam jajeczkowanie i przytulalismy sie do siebie pierwszego,trzeciego i wczoraj.zobaczyly pozniej jakie efekty beda.a Wam udlo juz sie z fasoleczka?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania26xp
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 9:57 am Temat postu: |
|
|
ja juz pomału tracę nadzieję nie mam sił żle się czuję po lekach w ciągu ostatnich kilku lat z rozmiaru ubrań 36 mam teraz 46 i warzę 80 kg przy 167 cm wzrostu czuję się nieatrakcyjna, gruba itd i żeby jeszcze skutkiem mojego poświęcenia była "fasolka" to byłabym najszczęśliwszą puszystą kobietą na świecie a tu..... nic!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zefirka23
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 10:48 am Temat postu: |
|
|
ooooj nie zalauj sie moja droga.ja za to jestem chodzacy szkieletor i obrzydza mnie jedzenie i tez sie z tym zle czuje bo wiem ze jak bede tak malo wazyla to tez nici z fasoleczki,staram sie jesc wszystkie lub chociaz 3 posilki ale mi to nie wychodzi.teraz staram sie regularnie zazywac witaminki a przedewszystkim kwas foliowy i narazie zapomnialam tylko raz ale krotko biore.trzymam szczerze za Ciebie,Twojego partnera i fasoleczke kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karina25
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 8:24 am Temat postu: |
|
|
wiesz co Zefirko.....martwi mnie troskę to,co napisałaś że robisz swiece i trzymasz i td.....masz oczywiscie racje ze to sprzyja teoretycznie poczeciu ale ........znam pary które w ten sposób się rozpadły.Sex ma być bliskością,radością,spełnieniem......I na przekór teorii z informacji na forach wynika ze większośc ciąż powstało na skutek zapomnienia i kiedy się nie cisnie za wszelka cenę:)ale do lekarza idz koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zefirka23
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 9:34 am Temat postu: |
|
|
do lekarza sie wybiore,ale najpierw mosze sie uporac z innym problemem.mam chore nerki:(a z ta swieca sobie nie wymyslilam tylko kolezanka mi tak podpowiedziala bo jej lekarz tak poradzil i teraz oczekuje dzidziusia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania26xp
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 9:02 am Temat postu: |
|
|
ale na pewno nie dzięki świecy tylko po prostu zaszła bo miała zajść Tobie potrzeba troszkę cierpliwości Zefirko i na pewno będzie wszystko ok. O świecy słyszałam ale tylko w przypadkach kiedy szyjka macicy jest tyło zgięta(jak u mnie ) aleto itak nic nie daje a Ty się tylko meczysz i tak naprawdę gdy ją zaczynasz robić to wszystko wypływa. Lepiej będzie jak po "przytulaniu" przytulisz się do swojego mężczyzny i spokojnie rozlużniona poleż sobie tak z 15 min o niczym nie myśląc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zefirka23
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 11:47 am Temat postu: |
|
|
dziekuje za rade.zastosuje ja nastepnym razem:)teraz czekam na okres lub jego brak |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania26xp
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 10:09 pm Temat postu: |
|
|
życzę Ci aby był jego brak a zamiast... mała fasoleczka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zefirka23
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 8:46 am Temat postu: |
|
|
nie dziekuje zeby nie zapeszać:)buziaki pozdrawiam,bede sie odzywac co i jak |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zefirka23
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 2:20 pm Temat postu: |
|
|
niestety mialam okres.co myslicieo wiesiolku i castognusie??pomagaja??ilemniej wiecej kosztuja?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|