Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ceglawa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 17, 2006 11:49 pm Temat postu: |
|
|
No mam nadzieje jutro jade z nia do ginekologa po recepte .... Bedzie GooD...juz sie tak nie martwie...ale nigdy nie przezylem taskiego stresu..jutro bedzie wszystko wiadomo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 2:59 am Temat postu: |
|
|
ceglawa napisał: | nie jest zarejstrowany...i byc moze sie wstydzil ale napisalem to w P.S a mi chodzilo dokladnie o moja sprawe co byla na poczatku. Ja uprawialem sex z 17 latka...ja mam 16 |
a ja mam 3 latka i uprawialem sex z 30-latka, a moj kolega ma 80 lat i uprawiał z 13 latką i to jego wina, że pękła mi prezerwatywa...
P.S. chciałem dodać że się mój kolega i ja wstydzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 9:44 am Temat postu: |
|
|
nie skomentuje tego....... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 10:04 am Temat postu: |
|
|
Wygląda mi to na kpine chodzi zostawie to i postaram sie nieco wyjaśnić.
Odwieczny problem czy seks (o ie to seksem można nazwać) dwojga małoletnich (w polskim prawie osoba maloletnia to tak która nie ukończyła 13 roku zycia oraz nieletnia która ukończyła 13 rok zycia) oraz nieletnich jest przestępstwem czy tez nie.
Dzieki przełemaniu pewneo tabu mówi sie wiele o przestępstwach dokonywaniu aktów seksualnych lub innych czynności seksualnych na osobach maloletnich i nieletnich przez osoby dorosłe (pełnoletnie).
Sam z przyjacołmi jakiś czas temu wertowaliśmy oraz konsultowaliśmy to z jedny z prawników - istnieje pewna luka prawna.
Takie sprawy zostają rozstrzygane bardzo indywidualnie i chodzi tutaj o przemoc. Czy przypadkiem któraś ze stron nie została zmuszona bądz pokrzywdzoa podczas tego wszystkiego, czy napewno nikt nie zmuszał ani nie obserwował tego co robić z osób pełnoletnich.
Z tego co wiem to było pare takich spaw już w polsce, postępowanie było by naprawde skomplikowane zarówno moralnie jak i prawnie gdyby okazało sie podczas badań spychologicznych że te osoby tak przeżywały pierwsz uniesienia emocjonalne (nie nazywa sie ich jeszcze miłościami) i zaczerpneły wzrce które nie były przeznaczone dla nich, być może poniesli by konsekwęcje opiekunowie prawni za jakieś zaniedbania, chodz jest to możliwe i zdarza sie niezmiernie rzadko.
Takie przypadki to naprawde odsetek wszystkich spraw związanych z seksualnością. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 11:28 am Temat postu: |
|
|
a ja uważam że to jest nie moralne, chłopak który uprawia sex z 13 dziewczynką jest bynajmniej hamski. I nie chodzi mi o to że oboje są nieletni. Dla większości facetów sex to tylko cvzysta przyjemnośc i nic więcej. A dla większości kobiet jest to pewien bardzo ważny przełom w jej życiu. Uważam,że nie powinno sie tego robić przed 18 rokiem życia. Biorąc pod uwagę biologiczną strone to nawet mało jest przyjemności we wcześniejszym wieku.
Sex to sztuka, sztuka kochania.
Takie jest moje zdanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zaklopotana
|
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 11:24 pm Temat postu: prezerwatywa pękła |
|
|
witam!!kochalam sie z moim chlopakiem i podczas stosunku pekla gumka,nie doszlo jednak do wytrysku,ale byl sluz:(czy plemniki znajdujace sie w sluzie sa zdolne do zaplodnienia??prosze o odpowiedz:)czekam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Blacków Dwóch
|
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 11:26 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że są zdolne. Radzę szybko lecieć do lekarza po postinor. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 10:57 am Temat postu: |
|
|
Chwila chwila jaki śluz?
Po drogie to prezerwatywy mają środek plemnikobójczy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 11:04 am Temat postu: |
|
|
no tak wiem,ze prezerwatywy maja go,ale w sluzie chlopakow tez sa plemniki tylko ze nie wiem czy sa zdolne do zaplodnienia?moze powinnam pojsc do lekarza:(?opowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Blacków Dwóch
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 12:58 pm Temat postu: |
|
|
Śluz - chodzi o płyn przedejakulacyjny. |