Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 9:23 pm Temat postu: |
|
|
Plemniki tam pojawiają się bezpośrednio przed wytryskiem. Te które mogą ewentualnie znajdować się wcześniej są uszkodzone i nie zdolne do zapłodnienia.
Ciąży nie będzie. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kris16662
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 11:09 pm Temat postu: |
|
|
dodam ze dziewczyna dostala okres dzien po stosunku wiec to chyba dni nie plodne i ma nieregularne i dosc dlugie cykle wiec nie ma zadnego ryzyka? prosze o szybka odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 2:03 am Temat postu: |
|
|
Jeśli ma nieregularne to ciężko powiedzieć...Bo może być tak, ze ma płodne cały czas. Zależy jak duże są wahania. Jak wyliczyć dni płodne jest napisane w dziale metody naturalne.
W ciąży nie będzie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kris16662
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 6:37 am Temat postu: |
|
|
byla u ginekologa i powiedzial jej ze ma dni nieplodne ale jednak obawy pewne mamy i dla jej spokoju przepisal jej tabletke"po" i nie wiemy co zrobic? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 1:15 pm Temat postu: |
|
|
Boże...Skoro ma niepłodne, nie było wytrysku to po co tabletka po?
W ciąży nie będzie. N I E B Ę D Z I E...
Poza tym, ją się zażywa do 72 godzin po stosunku... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
minka1804
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 1:54 pm Temat postu: pęknięta prezerwatywa podczas stosunku |
|
|
kochałam się z mężem i podczas stosunku pękła nam prezerwatywa boję się że mogłam zajść w ciąże. Stało się to 6dni przed okresem. Okres dostałam w terminie 16 kwietnia, ale nadal się zastanawiam czy mogło dojść do zapłodnienia. Napiszcie
Przyłączyłam do odpowiedniego działu i tematu / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 2:01 pm Temat postu: |
|
|
W dziale "metody naturalne" masz artykuł "jak wyliczyć dni płodne/niepłodne".
Wylicz sobie.
Jeśli to były dni płodne to do ciąży mogło dojść. Ale szczerze mówiąc wątpię żeby to płodne były...Tak krótko przed okresem...Oczywiście pod warunkiem że masz w miarę regularne cykle. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 5:13 pm Temat postu: |
|
|
mow do słupa a słup jak d*** :[ chyba kolega nie rozumie co to znaczy NIEpłodne... a niby blondynki sa głupie... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Salin
|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 6:48 pm Temat postu: |
|
|
A propo pękania prezerwatyw. Pewne leki np. globulki dopochwowe rozpuszczają lateks i prezerwatywy pękają. Także trzeba czytać ulotki a takie newsy napisane są drobnym druczkiem . Nawet jeśli wydaje nam się że leku już w środku nie ma to może nam się tylko wydawać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dawid99
|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 11:06 pm Temat postu: Pęknieta prezerwatywa . |
|
|
A więc kochalismy sie z dziewczyną no i tak po 30 minutach zorientowałem sie ze prezerwatywa pękła (mysle ze z 5 minut kochalismy sie z pęknietą prezerwatywą) (durex tez czasem zawodzi) nie było wytrysku jeszcze do niego daleko miałem wyciągłem penisa po czym kontynuwalismy zrobilismy to jeszcze raz i było wszystko ok lecz rano znów nam sie zachciało i znowu pekła lecz było bez wytrysku partnerka twierdzi ze ma dni płodne nie pełne czy jest mozliwosc ze zaszła w ciąze ? ( jest ten płyn płyn preejakulacyjny) Troszke mnie to martwi jeszcze 4 dni i sobie zrobi test raczej jestem dobrej mysli ale sie tu wole zapytac
Pozdramiam Dawid proszę o odp
temat przenosze do pokrewnego -- eyesonifre |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|