Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Petting?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 22, 23, 24  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Karolcia2601

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 29, 2007 4:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poprostu mu powiec ze jesteś gotowa:P On napewno z przjemnościa to zrobi:) A jesli on nalega,a Ty nie jestes gotowa to też to powiec...on musi to uszanować...jeśli naprawde Cie kocha,a nie zalezy mu tylko na sexie to uszanuje to:) Choć same pieszczoty sa cudowne;pVery Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
...:::Me:::...

PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 8:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak zgadzam sie z toba.....ze to jest cos swietnego!! ale to nie takie proste powiedziec "chce sie z toba kochac" czy cos takiego ....przynajmniej nie dla mnie!! sam nie dawno mi powiedzial ze musimy naprawde sie kochac ze jestesmy ze soba juz roka a jeszcze ze soba nie bylismy tak blisko jak natura przykazala.... Smile wiesz ja mam 15 lat on 19.....jego koledzy na poczatku naszej znajomosci glupie teksty rzucali w naszym kierunku..........ze co ty rabisz z taka malolata nawet dowiedzialam sie ostatnio ze padl tekst " po co ci taka nawet nie umoczysz"!!! to juz bylo przegiecie!!! Crying or Very sad łzy mi polecialy jak sie o tym dowiedzialam.... teraz jego kumple z usmiecham mnie zaczepiaja i zrozumieli ze nie beda juz mieli mojego mena na wlasnosc bo mysle ze to wlasnie o to chodzilo.....zeby go zniechecic bo teraz juz nie jezdzi z nimi na imprezy i skonczylo sie jego wczesniejsze zycie imprezowicza..... jestem z nim bardzo szczesliwa i wiem ze tak predko to sie nie zmini!! jestem tez pewna ze chce z nim to zrobic w rozwarznej sytuacji....i odpowiedniej chwili.....

P.S.- Nie życze zadnej pannie zeby jej koles mial takich kumpli jak moj....
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 8:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wspołczuje ale jestem pewna ze wiecej czasu poswieca Tobie a nie kolegom..a te głupie texty" nie umoczysz" pffff ...co z tego? wszystko w swoim czasie Razz . Umoczy jak bedziecie oboje gotowi a koledzy beda mogli tylko zazdroscic ze zrobiliscie to nie z przymusu a z miłosci Wink pozdrofffki i nie martw sie matołami Smile

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Lis 02, 2007 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Me ( brakuje mi imienia Razz ). Nie ma co się przejmować. Zapewne zazdroszczą, że twój facet ma taką dziewczynę jak Ty, więc głowa do góry Smile Pzd
Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 12:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oczywiście sie zgadzam!! Poczekaj..nie śpiesz sie z tym i dobrze to przemyśl...nierób nic na siłe! Kiedy już to zrobicie napewno bedzie to wyjątkowa chwiila...a koledzy...walić ich:))
Powrót do góry

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 2:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje wam....:*:* ogromne buziolki dla was za rade:)Smile

wiecie ale to dopiero nic.....za kazdym razem jak spotyka sie z takim jednym naszym "kumplem" to ten odrazu jakie ma pytanie do niego to "robiliscie juz to"......... strasznie mnie to intryguje.... bezczelny idiota a najlepsze jest w tym to ze on tez ma panne (starsza od siebie o 9 lat a on ma dopiero 19 Laughing ) i jak ja ze smiechem na ustach pytam go czy bede juz za niedlugo ciocia to ten odrazu mowi ze to nie moja sprawa....
ale mam wtedy polew.... Very Happy Very Happy zal mi takich osobek PILNUJCIE SWOJEGO TYLKA A NIE INTERESUJCIE SIE INNYMI!!!

...Iść swoją drogą, nie dać satysfakcji wrogom... x]]

Uwielbiam mojego skarba i to sie dla mnie liczy.... kocham jego pieszczoty i mysle za kazda dzieffcynka chciala by miec takiego mojego misia na wlasnosc Very Happy

p.s. --->Gonzi--->brawo za fantastyczne spostrzeżenie, że brak imienia Smile
Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 12:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widzisz każda z nas ma takiego swojego misia:)Very Happy Ja też takiego mam,i nie zamienie go nigdy na nikogo innego!Smile Kocham go całym serce....i jego pieszczoty również;D <niebo> <marzy> Very HappyRazz hehe

Żałosny koleśVery HappyRazz masz racje;DRazz niech siebie pilnuje!
Powrót do góry

PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oł yeah.....to prawda Laughing Laughing

nom tylko szkoda ze ten misiu moj nie zawsze jest taki kochany....
no ale juz tak bywa....... czasami mam go naprwade dosc i jak zaczyna do mnie podchodzic, dotykac (nie chodzi mi tu o nic szczegolnego tylko a takie zwykle podejscie do mnie nawet tylko przytulenie) to juz nie wytrzymuje...odpycham go i zaczyna sie klotnia!!
Sad Sad Sad

-----edited by emilka-----
proszę nie wstawiac wiecej niz 3ech emotikonek obok siebie
Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W każdym zwiazku sa kłutnie....nie zawsze jest pieknie ale trzeba sie cieszyc z tych dobrych chwil...i unikac kłutni jak najbardziej sie da..szeeerokim łukiem bo niewarto psuc miłosci:))
Powrót do góry

PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 6:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj masz racje.....ale od pewnego czasu te nasze kłotnie sa caraz czesciej........!! i ja naprawde czasami juz nie wytrzymuje zaczynam mu cisnac a on mi!!!! no i kłutnia sie konczy dopiero wtedy gdy ktores z nas podejdzie i pierwsze sie odezwie albo wtedy gdy ktores z nas sobie pojdzie w swoja strone!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 22, 23, 24  Następny
Strona 12 z 24