Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 8:49 pm Temat postu: |
|
|
bardzo dobrze wiem co czujesz...ja ze swoim tez sie kłoce. moze nie za czesto ale zdarza sie. oboje mamy ciezkie charaktery i swoje dumy i jak dojdzie do kłotni to potrafimy sie nie odzwyac do siebie przez 2-3 dni ...na szczescie zdarza sie to rzadko ale zdarza czasem ustepuje mu zeby załagodzic sprawe ale ile mozna nie? ;/ ehhhhh _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 10:34 pm Temat postu: |
|
|
a ja sie z moim mezczyzna nigdy nie kloce kiedys czasem palnol jakoms glupote i dostawal okzan ale to bralo sie z tego ze szybciej cos zrobil niz pomyslal, no i godzilismy sie wtedy wiadomo jak ... teraz juz nie robi glupot no i sie nie klocimy a jak mamy jakis problem to na spokojnie go rozwiazujemy razem
a tak na amrginesie dziewczyny odbiegamy od tematu wiec koniec z offtopem... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolcia2601
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 11:37 pm Temat postu: |
|
|
Kłutnie nie są fajne...ale najlepsze jest godzenie sie:D Uwielbiam to...jednak bez kłutni byłoby nudno... Unikac kłutni,jednak czasem sa potrzebne:)) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on30
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 8:22 am Temat postu: |
|
|
Ludzie, czy Wy do szkoły nigdy nie chodziliście?! No takie błędy ortograficzne tu walicie, że.... żal patrzeć...
---edit by Wind_Of_Hope---
On 30-> nie Tobie to oceniac kto jakie błedy robi. Forum jest po to by rozmawiac a jak nie pasuje to nie czytaj. Ja o Twoich pasjach analnych nic nie mowie,wiec postaraj sie uszanowac wypowiedzi innych, jakie by one nie były. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
...:::Me:::...
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 4:34 pm Temat postu: |
|
|
no tak to jest wiadomo ze po klotni jest wielkie godzenie sie...... no ale dosc nie dawno o malo co zerwalam z nim (a jesli ja to chcialam zrobic to wiezcie mi naprwde bylo zle) !!! no i jak to czesto bywa godzilismy sie w sposob.....no taki sam jaki jest tytuł tego forum. lecz po tym wszystkim strasznie tego żałowałam nie wiem dlaczego ale tak było!! dziwnie sie poczulam bo tak naprawde sprawa zostala nie wyjasniona..... czesto o tym mysle....ze powinnismy normalnie zalatwic sprawe a nie wynagradzac sobie kłótnie pieszczotami!!!! to chyba było glupie.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolcia2601
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 4:40 pm Temat postu: |
|
|
ja mysle że to fajny sposób,tylko że najpierw faktycznie powinniescie porozmawiac i wszystko sobie wyjasnic a dopiero potem sie wyluzowac:) Bo problemy trzeba rozwiazywac,i to rozmowa,bo nie wyjasnione tylko psuja zwiazek...i zawsze sie beda ciagnac za wami... mysle że żałowałaś tego własnie dlatego ze ta sprawa niezostała wczesniej wyjasniona,gdybyscie ja wyjasnili najpierw rozmowa to było by inaczej:) Wiec niczym sie niemartw...kłutnie sie zdażają bardzo powazne tez...ale kazda trzeba wyjasnij i rozmowa czyni cuda:) kazda para ma problemy,niema ideałów... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 5:50 pm Temat postu: |
|
|
lepiej pierw sie pobawić a potem wyjaśniać bo jak kobieta jest zdenerwowana to ja osobiscie odniosłem wrażenie ze sie bardziej podnieca;P a jak juz jest zmeczona;) to wtedy mozna na spokojnie bez emocji rozmawiać;P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolcia2601
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 9:08 pm Temat postu: |
|
|
mikmik napisał: | lepiej pierw sie pobawić a potem wyjaśniać bo jak kobieta jest zdenerwowana to ja osobiscie odniosłem wrażenie ze sie bardziej podnieca;P a jak juz jest zmeczona;) to wtedy mozna na spokojnie bez emocji rozmawiać;P |
kurcze powiem że faktycznie cos w tym jest:P niezła teoria:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
...:::Me:::...
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 9:26 pm Temat postu: |
|
|
może i coś w tym jest.... ale nie jestem do tego przekonana.
a jestem pewna ze powinnam sama siebie tez wtedy powstrzymac!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolcia2601
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 11:15 pm Temat postu: |
|
|
niezawsze sie da...no ale było przyjemnie i niema czego zalowac:) Co najwyżej na przyszłość przemysl to zanim zrobisz żeby potem niepotrzebnie sie nie denerwować) nic sie niestało |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|