Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martucha
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 08, 2006 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Hmmm to zależy od tego w jakim stopniu Ty jesteś płodna !
-----------------------------------------------------------------------------------
Proszę nie pisać całych postów wielkimi literami.
Netka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Pon Maj 08, 2006 5:14 pm Temat postu: |
|
|
Absolutnie nie Szanse na ciążę w opisanym przez Ciebie przypadku są żadne Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
green
|
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 1:06 pm Temat postu: Co o tym myslicie ?? |
|
|
Witam.
Otoz jakis czas temu wraz z dziewczyna uprawialismy petting (oboje mielismy na sobie majtki,bokserki). Od 5 dni spoznia sie dziewczynie okres. Zrobilismy dwa testy (pre-test i baby-test), oba wyszly negatywne, choc okres dalej sie spoznia.Testy byly robione po (okolo) 10 dniach od tamtej chwili. Od 3 lat dziewczyna miala okres regularny. Daje nam to bardzo do myslenia i nie daje spokoju. Odczuwa ona od kilku dni jedynie ból piersi.
Lekarz moze ja przyjac dopiero za 2 tygodnie. Czy myslicie ze nasze obawy moga byc sluszne ?
Dziewczyne bardzo stresuje taka sytuacja i chcialbym uslyszec wasze zdanie.
Oraz drugie pytanie dot. testow, w ktora strone zazwyczaj one sie myla ?
Pozdrawiam i z gory dziekuje za konkretne odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sandra 17 Gość
|
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 3:34 pm Temat postu: |
|
|
Nie napisałes cos czy miales wytrysk??Jesli miałes i pozniej jej nie dotykałes w okolicach pochwy oraz umyłes ręce to nie ma powodu do paniki.A okres sie jej spoznia pewnie dlatego ze sie denerwuje.Stres to najwiekszy wróg miesiączki.Postarajcie sie nie zamartwiać tym a okres sie pojawi.Co do testów to wydaje mi sie ze prawidłowo są negatywne bo naprawde byliście ubrani i nie ma co sie martwić.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
green
|
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 5:41 pm Temat postu: |
|
|
wytrysku nie bylo, jedynie plyn ejakulacyjny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
student medycyny Gość
|
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 9:18 pm Temat postu: |
|
|
Na prawde nie musicie sie niczym martwic. Skoro testy pokazaly wynik negatywny. Poza tym w ciaze nie tak latwo zajsc a przez bielizne to niemozliwe. Zeby zajsc w ciaze na prawde musi byc wytrysk i duzo plemnikow. Okres dziewczynie spoznia sie pewnie przez stres. Spokojnie czekajcie na okres. Kazej moze zdarzyc sie male spoznienie, jakies drobne zachwianie hormonow. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 10:21 pm Temat postu: |
|
|
A ja setki razy będę pisać o tym samym! Kilka miesięcy temu też miałam taki problem (na szczęście nic sie nie stało), więc apeluje do ludzi w moim wieku (straszych i młodszych) MYŚLCIE!!! Myślę, że wy już będziecie, tak jak ja! Z tego co napisałeś nie macie się czym przejmować. Pomyłka dwóch testów, to było by za dużo! Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro Lip 12, 2006 11:14 pm Temat postu: znow ten strach |
|
|
z kazdym nastepnym razem obiecuje sobie, ze juz tak nie bede i ze bede ostrozna....ale niestety jakos mi to nie wychodzi i pozniej stresuje sie czekaniem na okres...
W ostatni weekend troche sobie poszlelismy, bylo super, extra no i "akcja zakonczona sukcesem" dla obu stron. Nie bylo jednak penetracji tylko taki "niewinny" petting...
i teraz pytanie brzmi. Moj chlopak "cala swoja zawartosc" zostawil na moim brzuchu i piersiach czy to mozliwe zeby jego plemniki w jakis sposob dotarly do mnie... _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lip 13, 2006 12:21 am Temat postu: |
|
|
Tylko i wyłącznie wtedy, jeżeli natura obdażyła Twojego chłopaka w skakające plemniki.
No nie możliwe jest zajście w ciążę w taki sposób, przecież to brzuch i piersi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anula_5555
|
Wysłany: Czw Lip 13, 2006 1:11 am Temat postu: |
|
|
hehehe od takiego czegoś wątpie że zajdziesz niektórzy mają tyle trudności zeby zajśc w ciąze a ty masz zajsc przez peting, wykluczone |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|