Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Joey Gość
|
Wysłany: Czw Lip 13, 2006 7:15 am Temat postu: |
|
|
U mnie nawet nie "znow" ten strach.. tylko pierwszy raz. Zawsze sobie myslalam, ze jestem odpowiedzialna osoba i ze przed moim "pierwszym razem" pojde do lekarza i postaram sie wybrac najlepsze zabezpieczenie.. No niestety, stalo sie inaczej. Chlopak wszedl we mnie "na chwile" - nie wiem ile, moze minute, moze krocej ( jak to smiesznie brzmi... ) i sie wycofal. Do orgazmu bylo daleko, bo dopiero po jakims czasie doprowadzilismy do niego juz inaczej.. Pozniej kochalismy sie juz z prezerwatywa. Ja popadam w jakies paranoje. Sama nie wiem, czy to byly moje dni plodne, bo zazwyczaj mialam cykle 31 dniowe, ostatnio mi sie rozlegulowaly i sa ponad 30dniowe, z rozna dlugoscia. A to byl teraz 10dzien cyklu. Boje sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Joey Gość
|
Wysłany: Czw Lip 13, 2006 7:17 am Temat postu: |
|
|
Aha.. mniej wiecej za tydzien mam dostac okres.. Czekac spokojnie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 13, 2006 11:35 am Temat postu: |
|
|
Tylko się nie denerwuj, bo to opóźnia miesiączkę.
Jeśli jesteś niepewna, nieciepliwisz się, po prostu zrób test i będzie po problemie.
Test Quick mozna zrobić już szóstego dnia po przypuszczalnym zapłodnieniu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Joey Gość
|
Wysłany: Pią Lip 14, 2006 12:24 pm Temat postu: |
|
|
Zrobilam.. wynik negatywny - najbardziej stresujace 5min mojego zycia. Mam nadzieje, ze teraz spokojnie moge czekac na okres. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lolkaaaaaaa Gość
|
Wysłany: Pią Lip 14, 2006 6:17 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny nie martwcie sie prosze Was
Latwo mi to teraz mowic, wiem po sobie jka jest czasem ciezko bo ostatnio prze 3 noce plakalm co ja najlepszego zrobilam!
Powiem Wam tyle co wiem i moze Wam to kiedys sie przyda.
Kochajcie sie z prezerwatywa z apteki plemnikobojcza i do tego stosujcie globulki i nie kochajcie sie od 9 do 16 dnia cyklu. W tych dniach mozecie w innyc sposob sie 'bawic' I odrazu mowie ze nie ma mozliwosci zajsc w ciaze w czasie takich zabaw czy pettingu, nie smielyscie sie nigdy jak ktos powiedzial ze 'zaplodnil palcem'? Wiem ze strach jest ale nie porzebny ludzie starja sie latami o dzieci a skaczace plemniki (jak to wczesniej osoba pisala ) sie nie zdarzaja!
A nawet jak by juz skakaly to nie doskocza do jajeczka bo tak daleko moze je wprowadzic tylko penis!
Pozdroweczki i nie martwcie sie kochane bo szkoda nerwow :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 14, 2006 11:03 pm Temat postu: |
|
|
to byl żart o skakających plemnikach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Lip 15, 2006 10:11 am Temat postu: |
|
|
sluchaj.. WIEM |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob Lip 15, 2006 1:27 pm Temat postu: |
|
|
sluchajcie no ja w sumie wiem, ze zaplodnienie w taki sposob mozna byloby juz nazwac cudem... a to raczej sie nie zdarza.... Ale mimo wszystko zawsze pojawiaja sie jakies obawy ( czy moze sie cos przeoczylo, o czym zapomnialo) a jeszcze dodatkowy stres, wobraznia i (najgorsze) napiecie przedmiesiaczkowe.... mam nadzieje, ze to napiecie przedmiesiaczkowe, bo wydaje mi sie ze piersi mam ze dwa numery wieksze, brzuch nabrzmialy i ogolnie tak mi jakos srednio... Mam dostac za tydzien, wiec chyba mam juz prawo sie zle czuc....
_________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aguś Gość
|
Wysłany: Sob Lip 15, 2006 1:55 pm Temat postu: SEx |
|
|
Czesc mam pytanie! Z chlopakiem przezylam swój pierwszy raz jakies 2 tygodnie temu zazwyczaj mam miesiączki nierówne wytępują częściej ale nieraz tez okolo 30 dni. Teraz jednak jest juz 24 dzien mojego cyklu a ja nie mam miesiączki jakies 2 dni temu mialam bóle poprzedzające miesiączke( zawsze mam 3, 4 dni przed miesiączką) i czekam na okres i się doczekac nie moge. Stosunek byl z gumką( prezerwatywa durex) a mój chłopak przed dojściem wyciągnął członka... Czy w takim razie możliwa jest ciąża. NIe ma żadnych objawów tylko ten ból brzucha no i jeszcze czesto sikalam ale to dlatego ze dużo piłam bo jest gorąco. NIe wiem co mam teraz sądzic mi się wydaje że w ciąży ne jestem ale.. ta niepewnośc bo nie chce miec dziecka jestem za młoda. PLX hELp !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aguś Gość
|
Wysłany: Sob Lip 15, 2006 1:59 pm Temat postu: SEx |
|
|
aha... prezerwatywa była kupiona w aptece! nie wiem juz sama co robic.. bo szczeze to po test nie sięgnę bo się boję! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|