Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pierwszy raz, błona dziewicza a ciąża - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Lip 01, 2010 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

xxxxyza

Zeby test byl wiarygodny - minimum 14 dni od stosunku albo w dniu miesiaczki.

Jesli byla gumka i nie b ylo wytrysku to nie ma szans na ciaze.

Do ginekologa nie ma co leciec, bo po tak krotkim czasie on i tak by ciazy nie stwierdzil - zreszta szans na ciaze nie ma.

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 02, 2010 9:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo dziekuje, bede juz spokojna:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
onawtulona

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pią Lip 23, 2010 4:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może późnić Ci się do 2 tygodni nawet i tymi pięcioma dniami się nie ma co przejmowac bo to normalne po pierwszym stosunku. Jeśli zabezpieczenie było dobre i dobrze użyte nie masz się czym martwić.
Pozdrawiam
Powrót do góry
holahola

PostWysłany: Pon Lis 15, 2010 11:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Otóż jakiś miesiąc temu kochałam się pierwszy raz ze swoim chłopakiem. Od tamtego czasu jeszcze było kilka razy. Za każdym razem z zabezpieczeniem, najlepsze gumki z apteki. Za każdym razem gumka była sprawdzana po stosunku, ani razu nie pękła. Od tamtego czasu nie mam miesiączki. Powinnam była dostać jakoś teraz, ale nic, nawet nie ma żadnych objawów. Strasznie się boję, właściwie to nierealne, bo naprawdę wszystko za każdym razem było przemyślane, sprawdzane, zabezpieczane. Teraz jeszcze zaczęła mnie swędzić pochwa. Nie wiem dlaczego? Przez ten cały stres już nie wiem co mam o tym myśleć. Proszę o pomoc.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lis 15, 2010 1:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hola swedzenie pochwy swiadczy o tym ze złapałas infekcje. jak najszybciej do ginekologa... musisz to wyleczyc. no i wstrzymac sie od sexu bo mozesz zarazic partnera, a tego chyba nie chcesz.
jesli nie doszlo do wytrysku to nie ma mowy o ciazy. tak czy siak zapisuj sie na wizyte i wypytaj lekarza o wszelkie watpliwosci.

ps- jak dlugo sie spoznia okres?

Powrót do góry
holahola

PostWysłany: Pon Lis 15, 2010 2:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale my to robiliśmy z zabezpieczeniem. był wytrysk, ale w gumce.

znaczy na razie spóźnia się jakieś dwa dni. ale ja jeszcze stu procentowo regularnych to nie mam. różnie mi wypada.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 15, 2010 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec jesli nic nie pekło to w ciazy nie jestes.

ale do gin musisz isc bo masz infekcje ktora nieleczona moze przyspozyc wielu kłopotow. no i koniec z sexem poki jej nie wyleczysz Wink

Powrót do góry
holahola

PostWysłany: Pon Lis 15, 2010 4:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i nie ma żadnego innego sposobu bym mogla w nia zajsc? bo chlopak za kazdym razem sprawdzał gumke, ufam mu i mowil ze wszystko jest w porzadku. wlasciwie wszystko bylo okey dlatego nie wiem czemu sie tak denerwuje. ; o
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 15, 2010 11:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie pekła to nie ma szans na ciaze..bo jak? chyba ze była jakas trefna i cos mogło sie dostac do srodka...a Ty mialas owulacje i dni płodne. w innym wypadku nie ma mowy Wink

Powrót do góry
holahola

PostWysłany: Wto Lis 16, 2010 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jednak wszystko jest w porządku. niepotrzebnie się denerwowałam. dostałam okres. wszystko jest okey. : )

dziękuję. pozdrawiam.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 7 z 13