Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pierwszy raz, błona dziewicza a ciąża - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
outsider

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 02, 2011 2:52 pm    Temat postu: czy mogło dojść do zapłodnienia? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.. mam takie być może pytanie z kategorii osób całkowicie niedoświadczonych..ponieważ przedwczoraj niemądrze się zachowałam z moich chłopakiem i doszło do tego, że on włożył tak ok 3 razy lub 4 ale nie było wytrysku , a błony nie przebił , bo sprawdzałam i nadal ją mam.. i dzisiaj dostałam okres więc było to dwa dni przed okresem i okres przebiega tak mi się wydaje, że normalnie bo brzuch pobolewał jak zawsze w 1 dzień okresu . Prosze o szybką odpowiedź, bo ta sprawa bardzo mnie męczy... stresuję się niesamowicie..chyba łapie mnie depresja Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sty 02, 2011 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

outsider... a skad ta pewnosc ze jej nie przebił? przebicie nie zawsze objawia sie krwawieniem... co Ty sobie wkładasz palec i ja czujesz czy jak? nie rozumiem.
co do pytania to jesli nie doszlo do wytrysku to nie ma mowy o ciazy.
jak dlugie masz cykle?
pisałas ze po2ch dniach dostałas okres wiec to były dni niepłodne a w nie nie mozna zajsc w ciaze..chyba ze masz b.krotkie cykle...

Powrót do góry
last_chance

PostWysłany: Nie Sty 16, 2011 9:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dobrze.. a skoro mój pierwszy stosunek bez zabezpieczenia trwal okolo 2 minut i byl 3 dni przed okresem do tego bez wytrysku i baardzo powoli oraz nie do konca.. a 3 dni pozniej mialam normalny okres tyle ze bezbolesny to jest sie o co martwic? dodam ze teraz wypadaja mi dni plodne i mam napiete podbrzusze, rzadziej sie zalatwiam i nieduzo, boli mnie prawa strona podbrzusza i mam sporo sluzu. a. i 2 testy wyszly negatywnie. czy ciaza jest mozliwa?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Sty 17, 2011 12:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

last chance nie masz powodu do niepokoju Smile
masz dni płodne wiec stad bol jajnikow Razz zbliza sie owulacja wiec ostroznie z sexem Smile
w ciazy nie jestes. spokojna głowa Laughing Laughing

Powrót do góry
Carla07

PostWysłany: Nie Sty 23, 2011 7:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
(jak wiadomo - skoro postanowiłam poradzić się w Internecie, to znak, że w realu boję się iść do ginekologa..do rzeczy:)

Zawsze miesiączkowałam regularnie od 13 roku zycia. 10 grudnia 2010 zaczął mi się kolejny cykl. Następny wypadał zatem 6go stycznia. Nie pojawił się do tej pory.
Pierwszy raz wspolzylam z chlopakiem 16 stycznia w poludnie bez zabezpieczenia, gdzie nie doszlo jednak do wytrysku..
Wczesniej- w nocy zaś wystąpił on kilakrotnie poprzez petting, a jak wiadomo plemniki mają 'zdolnosc przetrwania'...

Liczę i okres spoznia mi się juz 2 tygodnie i bardzo się boję.
Brzuch boli mnie, ale sądzę że to z nerwów, a nie z nadchodzącej miesiączki:(

czy Waszym zdaniem mam powody do obaw..?
Moim zdaniem 16go stycznia nie moglam miec dni plodnych, skoro okres nie pojawił się prawidłowo 6go..mam rację?
czekam na Wasze opinie
pozdrawiam
Carlotta, lat 18
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sty 23, 2011 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Carla przez petting napewno w ciaze nie zajdziesz! niby jak? plemniki owszem maja zdolnosc przetrwania ale tylko i wyłacznie w sluzie płodnym kobiety, i nigdzie indziej! wiec nie masz sie co martwic.
a co do ciazy to jesli nie było wytrysku to w niej nie jestes, chyba ze cos poleciało i facet nie był nawet tego swiadomy.
po 16dniach zaleca sie zrobienie testu-dla pewnosci Smile napisz jak dlugie masz cykle ,wtedy bede mogła cos wiecej powiedziec Wink

Powrót do góry
Carla07

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 10:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję za odpowiedź, moje cykle trwają zwykle 28-30 dni...
boję się, że jego plemniki były na penisie jeszcze z zabaw nocnych..;/
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 11:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nastapił wytrysk i twoj chłopak dotykał najpierw penisa a potem Twojej pochwy to szansa jakas tam by była ..a tak? to ze sa na bieliznie nie oznacza sie sie teleportuja i zajdziesz w ciaze Razz do tego potrzebny jest wytrysk Smile

Powrót do góry
Carla07

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 12:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję za odpowiedź.
a co z tymi dniami płodnymi? -skoro kochalam się w czasie gdy okres spoznial mi sie juz tydzien...?
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 4:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Carla07, prawdopodobnie były to dni niepłodne już, ale też trudno stwierdzić w Twoim przypadku, gdyż owulacja mogła się jednak przesunąć ..
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 8 z 13