Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kociaczek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 12:21 am Temat postu: |
|
|
no co Wy jeśli naprawde isę kochaja to miłosc się napewneo nie skończy a zresztą przecież nie sex jest najwazniejszy dla mnie najwazniejsze jest to żeby sie sznować i kochac a sprawy łózkowe odstawmy na 2 plan |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 5:38 pm Temat postu: |
|
|
anetka napisał: | Eko222 a jak okaże sie że mamy jak to mowisz , inne terperamenty yo nasza milośc się skończy ?? Bo ja tego nie rozumiem |
no lwasnie ja tez tego nie rozumiem co to jakies dopasowanie seksualne czy co to ma byc... mozesz wytlumaczyc eko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 9:40 pm Temat postu: |
|
|
wiecie niektorzy ludzie stawiaja sex na pierwszym miejscu i jak cos nie gra alebo maja inne temperamenty to koncza zwiazek - znam pare takich przypadkow ale jak w zwiazku jest prawdziwa milosci to sprawa wyglada zupelnie inaczej...
przeciez mozna sie dopasowac, pozbyc sie jakis tam przyzwyczajen albo nauczyc czegos nowego co lubi partner - dla mnie to kwestia prosta bo jestem osoba skora do roznych eksperymentow i lubie nowe doswiadczenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Eko222
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 1:28 am Temat postu: |
|
|
Nie panikujcie, poprostu przez problemy w lozku moga narastac tez inne konflikty i moze byc ciezko.
Ktos chce czekac - jego sprawa. Wazne zeby druga osoba tez tego chciala. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 5:49 pm Temat postu: |
|
|
i na odwrot tez eko tak moze byc. Chodzi mi o te konflikty of course coz kazdy bedzie mial i tak inne zdanie. Ale ja i tak uwazam ze to glupie konczyc zwiazek bo w lozku jest zle.. yyy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 6:08 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz Eko jeśli oboje zdecydowali się na wstrzemiezliwość to chyba to ich Wspolna decyzja. Myslisz że jesli w lożku jest dobrze to w zyciu bedzie tak samo??? Dla mnie zwizek opiera się bardziej na sprawach duchowych a nie cielesnych... Nie unikam zbliżen ale dla mnie to nie jest najważniejsze. ważne jest by ufac, kochac i byc kochanym i jesli bedziemy się tego trzymac to wszystko nam sie uda _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Eko222
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 8:47 am Temat postu: |
|
|
anetka napisał: | Myslisz że jesli w lożku jest dobrze to w zyciu bedzie tak samo??? |
Gdzie Ty cos takiego wyczytalas? Jesli w lozku jest zle to wtedy gdzie indziej tez moze tak byc po jakims czasie. To nie sa moje wymysly.
I nigdzie nie pisalem o tym ze nagle milosc sie skonczy, wyluzujcie troche... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MagdaJ
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 11:16 pm Temat postu: |
|
|
Ja uważam,że trzeba korzystac z seksu i z radości jego uprawiania.
Dla mnie takie czekanie nie ma sensu, bo nigdy nie wiadomo ile czasu będziemy mogli współżyc (np.choroba), a przecież wiadomo ile korzyści fizycznych i psychicznych daje seks |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 9:40 am Temat postu: |
|
|
Ja uważam że wszystko jest dla ludzi, ale trzeba z tego korzystać z umiarem. Znać pewne granice... bo nie chciałabym usłyszeć od swojego partnera na "do widzenia" Ty [...] bo np. miałam paru partnerów przed nim... . Może nie jestem zwolenniczka seksu po ślubie, ale nie uznaje czegoś takiego jak seks na początku znajomości, bo co by nie mówic jednak kobieta powinna sie szanować. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
MagdaJ
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 11:43 am Temat postu: |
|
|
Jakbyś usłyszała tak od partnera na do widzenia, to on wtedy pokazałyby, ze jest...
Wiadomo,że nie chodzi o to, że by wskakiwac sobie do łożka na pierwszej randce. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|