Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sekrecik88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 9:56 am Temat postu: |
|
|
Hay wind wczoraj kupilam takie super ciuszki ze szoken
i spiorek hehe a sobi ide kupic dzis bo brzucho odstaje a
bluzki mam w rozmiarze s a nie chce malucha obciskac
Czuje sie cool maluch juz zaczyna pracowac w moim brzuchu na calego
najwiecej wieczorami haha _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 7:26 pm Temat postu: |
|
|
Sekrecik oooo jak cudownie juz czujesz ruchy?jakie to uczucie? jak poznałas ze to ruchy...zaczeło ci pulsowac w brzuchu czy jak? . rozmiar S? matko kochana....nie wygladasz na Eske ja bym Emke dała heheh oczywiscie bez obrazy. laska jak sie patrzy . nono. to powodzonka _
ps- macie juz imiona? dla syna lub cory ? jak narzeczony?happy pewnie co? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 9:51 am Temat postu: |
|
|
Mamy ale tylko dla dziewczynki MIchell
dla chlopca jeszcze nie ale myslimy nad tym
Podaj mi swoje gg poprzesylam ci fajowe foty:)
Wlasnie od wczoraj laduje sie w emki hehe
A ruchy sa bardzo dziwne jakby fale wody uderzaly w brzuszek:)
Uczucie bardzo fajne ale czasem za mocno sie buja i jest mi nie dobrze hehe Adas jest heppy hehe juz nie moze sie doczekac dzidziuska
w tym tygodniu jedziemy po obraczki i jakies ciuszki:)buzka ----- _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 8:45 pm Temat postu: |
|
|
dziękuję dziewczęta że się tak o mnie troszczycie, nie pisałam ostatnio bo moje samopoczucie było beznadziejne i całymi dniami leżałam w łóżeczku. Gratuluje Sekrecik slubu, znowu nam sie terminy zbiegły, bo ja wychodzę za mąż 14 czerwca o 14:00. Bardzo sie nagimnastykowaliśmy zeby przełożyć ślub z września na teraz, ale wszystko udało się pomyślnie. Dzięki temu mogę wystąpić w suknie na gorsecie, choc też ciut mi brzuch się zaokrąglił i odstaje, i pobawic się bardziej będę mogła. Mam ostatnio taką nerwówkę i ciagle krzyczę na mojego chłopa, że czasem sobie myśle że on mi powie nie zamiast tak... ciągle mi się wydaje, ze przydarzy mi się coś strasznego. W nocy mam takie głupie sny. Np. dzisiaj mi się śniło, że byłam u ginekologa, a ona kazała mi dać kopertę... a dopiero potem pokazała mi zdjęcie z USG, na którym dziecko wyglądało jak big kijanka zwinięta w całej macicy, a lekarka mi mówi że to będzie ciężki poród i że dziecko trzeba będzie oderwac od macicy... Katastrofa... Zaczynam się niepokoić, dobrze że w przyszłym tygodniu mam wizytę. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 12:30 am Temat postu: |
|
|
sprezyna jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze. Ten sen to napewno tylko wyladowania wszystkich stresow ktore obecnie masz. Twoj organizm wie ze to nie najlepiej dziala na malenstwo i daje ci do zrozumienia. Ale jestem pewna ze to nie sa sny prorocze.
Sekrecik88 gratuluje wybierania obraczek |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 12:58 pm Temat postu: |
|
|
czesc kochane
No wiec ..... Szymonek urodził sie 25.05 o 23.20 waga 3860 g mierzył 58 cm. Od rana w niedziele miałam podłaczona kroplówke na wywołanie porodu ale nic sie nie działo, zaczeło sie o 16 i postepowało dosc szybko ból był ale do zniesienia był ze mój M co było cudowne niestety malutki był za duzy jak na moje mozliwosci i gdy miałam 10 cm rozwarcia wyladowałam na sali operacyjnej i zrobiono mi cc. Malutki poprostu gdy parłam wychodził ale gdy przestawałam cofał sie w kanale rodnym . na szczescie wszystko sie skończyło dobrze mały jest cudowny i narazie udaje mi sie go karmic cycem z czego jestem dumna tym bardziej po cc _________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 1:37 pm Temat postu: |
|
|
o rany .... Syla23 gratuluje ci z calego serca |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 7:28 pm Temat postu: |
|
|
hej Sylaaa ale prezent dostałas na dzien mamy co ? to nic ze o 40 min za wczesnieale i tak mozna traktowac jak niespodzianka gratulacje od całej załogi forum Bi0 wszystkiego dobrego dla maluszka
ps- jak sie czujesz po cc? ja słyszałam ze szybciej sie dochodzi do siebie niz po naturalnym porodzie...?! prawda to ?
buziaki dla mamy i niunka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 10:42 am Temat postu: |
|
|
Syluś gratuluje malego bobaska:)
Laski mam pytanie bobo w brzuchu od ktorego miesiaca slyszy? _________________ Mamusia i Tatuś Bardzo Cie Kochają Skarbusiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 8:15 am Temat postu: |
|
|
o ja cudownie Syla a ja juz sie matwilam ze cos nie tak bo sie nie odzywalas ale rozumiem ze obowiazki byly. Gratuluje narodzin synka i zycze duzo wytrwalosci w byciu mamusia opowiedz czy maly czesto placze, czy w nocy czesto sie budzisz itp. pozdrowki :*:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|