Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduszki o różnych kosmetykach do ciała i twarzy :]

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kkatarzynka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Gru 08, 2018 2:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że bardzo dobrej jakości kosmetyki ma Neutrogena. Mój ulubiony to balsam https://neutrogena.com.pl/product/15 Świetnie nawilża i lubię jego kremową konsystencję. Zerkałam ostatnio na ich stronę i zauważyłam, że mają coraz więcej różnych kosmetyków w ofercie, dla róznych typów skóry.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
zoltapigwa

PostWysłany: Wto Cze 11, 2019 7:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moje ostatnie odkrycie to skarpetki nawilżające scholl. Super są, mają dodatki naturalnych olejków, jest wersja z olejkiem macadamia i z olejkiem kokosowym. ŁAtwe w użyciu, najlepszy efekt dają w polączeniu z dokładnym starciem naskórka przed założeniem skarpetek, ja to robi elektrycznym pilnikiem sholl.
Powrót do góry
kaffka

PostWysłany: Pon Sie 26, 2019 5:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przy problemach z cerą to bardzo dobry jest ten peeling do twarzy, ładnie reguluje wydzielanie sebum, ale też nawilża skórę i przyjemnie pachnie https://www.doz.pl/apteka/p130974-Botame_Face_przeciwtradzikowy_peeling_do_twarzy_pokrzywa_75_ml opakowanie wystarcza na bardzo długo
Powrót do góry
beautysupply

PostWysłany: Pon Wrz 02, 2019 4:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To prawda peeling do twarzy jest świetny, ja przeważnie korzystam z kosmetyków naturalnych przyznam, że dość szybko zauważyłam różnicę. Ostatnio udało się mi skusić na naturalne mydełka ze strony https://4szpaki.pl/mydla. Ogólnie polecam stosować kosmetyki naturalne, bo pozytywnie wpływają na naszą cerę.
Powrót do góry
rozan

PostWysłany: Czw Paź 10, 2019 12:52 pm    Temat postu: Re: Pogaduszki o różnych kosmetykach do ciała i twarzy :] Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
oo jak tusze to i ja cos polece Smile dla mnie the best jest L'oreal - Lash Architect (midnight black) ohhhh Razz nie ma lepszego dla mnie...aha i jeszcze Panoramic Curl...te tusze sa wydłuzajace i podkrecajace rzęski Smile
najgorszy jak dla mnie był z Maybellina- cos tam turbo boost.. czy jakos tak.. blehhh.. Smile jednak warto wydac wiecej i byc zadowolonym
ps- na ile Wam starcza taki tusz?

---edit by Wind_Of_Hope---
Tutaj wydzieliłam nasze ploty o tuszu. Juz Emilka nie nerwuj sie no Razz
Witam ja używam firmy AVON choć nie wszystkie mi pasują .
Powrót do góry
rozan

PostWysłany: Sro Paź 16, 2019 12:56 pm    Temat postu: Re: Pogaduszki o różnych kosmetykach do ciała i twarzy :] Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
oo jak tusze to i ja cos polece Smile dla mnie the best jest L'oreal - Lash Architect (midnight black) ohhhh Razz nie ma lepszego dla mnie...aha i jeszcze Panoramic Curl...te tusze sa wydłuzajace i podkrecajace rzęski Smile
najgorszy jak dla mnie był z Maybellina- cos tam turbo boost.. czy jakos tak.. blehhh.. Smile jednak warto wydac wiecej i byc zadowolonym
ps- na ile Wam starcza taki tusz?

---edit by Wind_Of_Hope---
Tutaj wydzieliłam nasze ploty o tuszu. Juz Emilka nie nerwuj sie no Razz

Ja polecam Issana i Avon.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Strona 12 z 12