Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kkatarzynka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2018 2:20 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że bardzo dobrej jakości kosmetyki ma Neutrogena. Mój ulubiony to balsam https://neutrogena.com.pl/product/15 Świetnie nawilża i lubię jego kremową konsystencję. Zerkałam ostatnio na ich stronę i zauważyłam, że mają coraz więcej różnych kosmetyków w ofercie, dla róznych typów skóry. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zoltapigwa
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2019 7:44 pm Temat postu: |
|
|
Moje ostatnie odkrycie to skarpetki nawilżające scholl. Super są, mają dodatki naturalnych olejków, jest wersja z olejkiem macadamia i z olejkiem kokosowym. ŁAtwe w użyciu, najlepszy efekt dają w polączeniu z dokładnym starciem naskórka przed założeniem skarpetek, ja to robi elektrycznym pilnikiem sholl. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kaffka
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
beautysupply
|
Wysłany: Pon Wrz 02, 2019 4:43 pm Temat postu: |
|
|
To prawda peeling do twarzy jest świetny, ja przeważnie korzystam z kosmetyków naturalnych przyznam, że dość szybko zauważyłam różnicę. Ostatnio udało się mi skusić na naturalne mydełka ze strony https://4szpaki.pl/mydla. Ogólnie polecam stosować kosmetyki naturalne, bo pozytywnie wpływają na naszą cerę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozan
|
Wysłany: Czw Paź 10, 2019 12:52 pm Temat postu: Re: Pogaduszki o różnych kosmetykach do ciała i twarzy :] |
|
|
wind_of_hope napisał: | oo jak tusze to i ja cos polece dla mnie the best jest L'oreal - Lash Architect (midnight black) ohhhh nie ma lepszego dla mnie...aha i jeszcze Panoramic Curl...te tusze sa wydłuzajace i podkrecajace rzęski
najgorszy jak dla mnie był z Maybellina- cos tam turbo boost.. czy jakos tak.. blehhh.. jednak warto wydac wiecej i byc zadowolonym
ps- na ile Wam starcza taki tusz?
---edit by Wind_Of_Hope---
Tutaj wydzieliłam nasze ploty o tuszu. Juz Emilka nie nerwuj sie no | Witam ja używam firmy AVON choć nie wszystkie mi pasują . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozan
|
Wysłany: Sro Paź 16, 2019 12:56 pm Temat postu: Re: Pogaduszki o różnych kosmetykach do ciała i twarzy :] |
|
|
wind_of_hope napisał: | oo jak tusze to i ja cos polece dla mnie the best jest L'oreal - Lash Architect (midnight black) ohhhh nie ma lepszego dla mnie...aha i jeszcze Panoramic Curl...te tusze sa wydłuzajace i podkrecajace rzęski
najgorszy jak dla mnie był z Maybellina- cos tam turbo boost.. czy jakos tak.. blehhh.. jednak warto wydac wiecej i byc zadowolonym
ps- na ile Wam starcza taki tusz?
---edit by Wind_Of_Hope---
Tutaj wydzieliłam nasze ploty o tuszu. Juz Emilka nie nerwuj sie no |
Ja polecam Issana i Avon. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|