Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduszki o różnych kosmetykach do ciała i twarzy :]

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sarka1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 23, 2015 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Większość dobrych kosmetyków które polecacie tutaj, zauważyłam że można tanio kupić tu ------reklama! ----
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kamaladysz

PostWysłany: Nie Maj 31, 2015 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też często kupuję przez internet jak mam coś wypróbowanego
Powrót do góry
bizer

PostWysłany: Pią Cze 12, 2015 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja raczej mało się maluję, a z ulubionych "bardziej drastycznych" kosmetyków moim numerem 1 jest ten róż -----REGULAMIN!----- śmiało mogę go polecić Smile
Powrót do góry
renata.m

PostWysłany: Czw Lis 19, 2015 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kamaladysz napisał:
Ja też często kupuję przez internet jak mam coś wypróbowanego

Ja równieżSmile
Powrót do góry
lillasabo@interia.pl

PostWysłany: Wto Mar 22, 2016 11:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kosmetyki, których używam non stop można by policzyć na palcach jednej ręki, ciągle próbuję nowości choć mam kilka pewniaków do których wracam, lubię kremy oeparol, kosmetyki dove, a reszta to loteria i za każdym razem coś innego ;P)
Powrót do góry
zebra82

PostWysłany: Sob Kwi 23, 2016 1:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakoś kosmetyki z l'oreal nie przemawiają do mnie.tusz który polecasz(przynajmniej ja tak mam)skleja rzesy.kiedys trafilam na tusz z eveline volume i jest super.pogrubia i podkreca.polecam
Powrót do góry
KapitanAlfa

PostWysłany: Pon Maj 23, 2016 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja muszę powiedzieć, że przypadł mi do gusty żel pod prysznic do włosów i ciała SeyoMen. Zapach mi przypadł do gustu, bardzo mi się spodobał. Myłem się nim dzisiaj pierwszy raz, pod wyjściu spod prysznica czułem taki, jakby to powiedzieć zastrzyk energii.
Powrót do góry
Tinny

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Nie Lip 10, 2016 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widzę, że kolega chodzi do Natury. Wink Znam Seyo Man niebieski. Mój facet go używa i faktycznie ładnie pachną te żele.
Powrót do góry
danka15

PostWysłany: Pią Sie 19, 2016 9:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja jestem wielką fanką polskich marek jak np. ziaja. Lubię też różne ziołowe wcierki do włosów, żeby je wzmocnić

Ostatnio zmieniony przez danka15 dnia Pią Sie 19, 2016 11:46 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
aldonka

PostWysłany: Pią Sie 19, 2016 10:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja ostatnio zakochałam się w kremie mixa Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Następny
Strona 10 z 12