Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 11:52 am Temat postu:
ale prtzez jaki czas? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje...
Powrót do góry
kl3oo23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 6:29 pm Temat postu:
Witam!Jestem tu nowa i mam problem.Wiem co i jak gdy zapomni sie tabletki ale co jezeli rozpoczełam nowe opakowanie o dzien za szybko?Czy to ma jakis wpływ na ich działanie?
Prosiłabym o jak najszybszą odpowiedź
Powrót do góry
mika214
witam mam problem od poł roku biore Yasmin ostatnio kiedy mialam zacząc brac kolejne opakowanie w czwartek o godzinie 20 zrobilam to dopiero w piatek o godz 14 nastepne brałam normalnie czy jest mozliwe ze jestem w ciazy? kiedy wystepuja dni płodne i niepłodne?
Powrót do góry
mika214
witam mam problem od pol roku biiore regularnie tabletki 7 czerwca o godz 20 powinnam zaczac brac nowe opakowanie ale zapomnialam i tabletke wzielam dopiero 8 czerwca o godzinie 14 czy byl to dzien plodny? jaka jest szansa zajscia w ciaze?
---edit by Wind_of_hope---
Temat przeniesiony do odp. działu
Powrót do góry
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 4:49 pm Temat postu:
a nie powinno sie wziac 2 na raz hmmm 1 dzien spoznienia i dzien płodny?watpie..jesli bierzesz tabsy to owulacja zostaje zaprzestana...takze mysle ze w ciazy nie jestes,ale poczekaj na inne opinie. pzdr. _________________
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2