Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
@Gabriela26
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 7:33 pm Temat postu: |
|
|
hmm.. no cóż.. to poczekam. kiedy zacząć się na prawdę martwić? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 11:02 pm Temat postu: |
|
|
po 16dniach zrob test.. ale nie apteczny a z krwi..bhcg. kosztuje ok 30zł i wynik masz pewny w 100% wtedy dowiesz sie co i jak i albo bedziesz płakac ze szczescia albo ze smutku _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
@Gabriela26
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 12:02 am Temat postu: |
|
|
aha, a mogłabyś mi jeszcze powiedzieć skąd go wziąć? bo nie wiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 1:37 pm Temat postu: |
|
|
@Gabriela26, apteczne kupisz w każdej aptece, a test bhcg robisz w przychodni, w szpitalu .. tylko jest on droższy tak jak napisała wind _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
@Gabriela26
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 1:53 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję bardzo za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Sty 01, 2011 3:17 pm Temat postu: |
|
|
w szpitalu albo do lekarza rodzinnego idz,tam tez mozna go zrobic. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
maluszek000
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 7:28 pm Temat postu: Seks, wytrysk, zabawy ... |
|
|
Witam, chciałbym się dowiedzieć, bo nie daje mi to spokoju...
Wczoraj, w walentynki uprawialiśmy seks z moją kobietą, oczywiście przez prezerwatywę. Kiedy czułem, że dochodzę, powiedziałem jej o tym, wyszedłem z niej i sprawę dokończyłem w łazience. Następnie umyłem pod wodą swojego członka dokładnie i ręcę i położyłem się do niej do łóżka. Nabraliśmy ochoty na wspólne igraszki no i... zdarzyła się taka sytuacja, że pół główki, bez prezerwatywy włożyłem w jej pochwę. Ona miała wtedy ostatni dzień płodny. Czy mogło dojść do ciąży? od razu mówię, że nie WIEM iż w tym momencie kiedy bez prezerwatywy na około 30sekund włożyłem główkę swojego członka do jej pochwy nie doszło do wytrysku... (miał on miejsce jak wcześniej pisałem...WCZEŚNIEJ)...
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi, bardzo zależy mi na odpowiedziach rzetelnych |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 9:46 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem ciąża jest wykluczona, ponieważ jak piszesz członek był dokładnie umyty. Nie doszedłeś w niej również, więc nie ma możliwości zapłodnienia. A sytuacja ogólnie ryzykowna- jeżeli nie chcesz mieć kiedykolwiek niespodzianki to uważaj bardzo bardzo, bo jeżeli byłoby to na początku dni płodnych i nie umyłbyś członka było by nie ciekawie, ponieważ warunki super, a do tego plemniki w takim środowisku przeżywają nawet do kilku dni. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 10:40 pm Temat postu: |
|
|
nastja ale nie oddał moczu i czesc plemnikow została w cewce moczowej. wiec szansa jest. wg mnie tez nikła bo ost dzien płodny ale nie wiem jeszcze jak dlugie ma cykle? jesli krotkie to nie wiadomo czy to nie była akurat owulacja.
samo umycie nie wystarczy. to połowa sukcesu. druga to oddanie moczu,wtedy jest 100%pewnosc ze armia zołnierzy zgineła... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
maluszek000
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 11:58 pm Temat postu: |
|
|
Wiem, że miesiączkę będzie miała pod koniec tego miesiąca...
Co do oddania moczu... kurczę nie pamiętam czy oddałem mocz czy też nie, ale pod wodą umyłem (wydaje mi się) dokładnie członka. A powiedzcie mi, czy teraz jeżeli spotkam się z nią w piątek, bo mieszka poza moim miastem i mamy mimo wszystko ograniczone spotkania, to czy jeżeli wykona test ciążowy i będzie on ujemny to będzie już pewność że nie doszło do zapłodnienia? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|