Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 12:49 am Temat postu: |
|
|
Żeby test był wiarygodny musi upłynąć minimum 14-16 dni od stosunku. Nie prościej spytać partnerki jak długie ma cykle?telefon chyba posiadacie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maluszek000
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 10:36 am Temat postu: |
|
|
no ... ten dzień w którym się kochalismy był jej ostatnim a miesiączke ma mieć pod koniec tego miesiąca, także to będzie chyba ... do 14 dni przed miesiączką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 10:49 am Temat postu: |
|
|
Jezu...Człowieku zadałyśmy konkretne pytanie z koleżanka Wind:
Jak długie cykle ma Twoja partnerka
To pytanie oznacza, że chcemy wiedzieć ile dni upływa od pierwszego dnia jednej miesiączki do dnia poprzedzającego pierwszy dzień następnej miesiączki włącznie.
A żeby test ciążowy był wiarygodny musi upłynąć minimum 14-16 dni! _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maluszek000
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 11:18 am Temat postu: |
|
|
zaraz do mojej kobiety zadzwonię, a proszę powiedzcie mi jeszcze... jeżeli ta sytuacja miałaby miejsce przed wytryskiem, tj. po pierwszym stosunku, bez wytrysku zdjąłem prezerwatywę by dać partnerce odpocząć i później przed nałożeniem drugiej prezerwatywy wszedłem w nią na te 30 sekund połową główki dopiero potem zabrałem prezerwatywę, dokończyłem poza nią, umyłem pod wodą penisa i potem już tylko leżeliśmy sobie wtulając się w siebie? ...
Dodano po 9 minutach:
Ok już mówię... Okres ma co 28 dni i przez 7 dni zazwyczaj. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 11:19 am Temat postu: |
|
|
powtarzam kolejny raz samo umycie nie wystarczy. zmywasz tylko to co jest na zewnatrz penisa a w srodku ? wiadomo ze nie umyjesz tego miejsca dlatego powinienes oddac mocz i wypłukac plemniki z cewki moczowej.
co do ciazy to nie wiadomo czy ost dzien płodny nie był dniem owulacji bo nie znam dlugosci cyklu Twojej dziewczyny. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
maluszek000
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 11:32 am Temat postu: |
|
|
a jeżeli a sytuacja miała miejsce przed wytryskiem? i przed drugim kochaniem? cykl opisałem wcześniej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 4:35 pm Temat postu: |
|
|
maluszek000, jeśli te zabawy miały miejsce przed całym kochaniem i wytrysku nie było to nie ma szans na ciążę .. jeśli było to po wszystkim i zapomniałeś oddac moczu to sytuacja może wyglądac nieciekawie, tym bardziej, jeśli były to dni płodne i duże prawdopodobieństwo istnieje, że była to owulacja .. z resztą koleżanki wyżej wszystko Ci wytłumaczyły dokładnie . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 11:05 pm Temat postu: |
|
|
plus ja juz to mu 2x wałkuje. nie powtarzaj sie bo za pare godzin bedzie ktos inny powtarzał to co my ;/;/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Czw Lut 17, 2011 4:35 pm Temat postu: |
|
|
hehe wind no rozumiem, pytanie było to dostał odpowiedź .. z resztą już wszystko mu wytłumaczyłyście _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Lut 18, 2011 12:03 am Temat postu: |
|
|
ale on cały czas o to samo pyta, nawet jak dostanie odp wiec najlepiej juz nie odzywac sie ok koniec off';a _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|