Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aaa234
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2014 12:06 am Temat postu: |
|
|
Czyli w tym wypadku nawet jeśli dotknęło to jej warg sromowych i tylko ich czego pewny nie jestem, ona twierdzi, że na pewno nie to nie ma szans na ciążę ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Maj 01, 2014 9:15 pm Temat postu: |
|
|
A widziales kiedys ciaze bez plemnikow i komorki jajowej? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aaa234
|
Wysłany: Pią Maj 02, 2014 12:16 pm Temat postu: |
|
|
A gdyby te plemniki tam byly ponieważ badania różnie wykazują w tym temacie to jest w ogóle możliwość ciąży przez samo dotknięcie kropli warg sromowych ? Dzięki za odpowiedzi i przepraszam, że się tak dopytuje, ale to dla mnie bardzo ważne i trochę się denerwuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 05, 2014 1:14 am Temat postu: |
|
|
Odpowiedziałam juz na pytanie. Zrób test, albo zacznij uzywać prezerwatyw. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bobman
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2014 2:29 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Sytuacja zdarzyła się prawdopodobnie w dni płodne. Moja dziewczyna miewa regularne okresy 28-29 dniowe.
Podczas 14 dniu cyklu dziewczyna robiła mi dobrze rękami na zmianę, raz lewą, raz prawą, do wytrysku nie doszło. Pomiędzy zmianami rąk trzymaliśmy się z nią za dłonie - dłoń wolna. Dodam, że jej dłoń prawdopodobnie była lekko mokra z preejakulatu. Po około 15-20 minutach ja zacząłem ją pieścić zaczynając oczywiście nie od razu od pochwy, jednak tam i tak docierając. (Preejakulat nawet jeśli przeniesiony na moją rękę powinien ulec wytarciu, wydaje mi się, że moja dłoń była sucha).
Moje pytanie: czy preejakulat mógł zostać przeniesiony w taki sposób do pochwy i czy grozi nam ewentualna ciąża? Wiem, że prawdopodobnie to, co piszę jest irracjonalne, jednak w strachu racjonalność zanika. Dodam, że dziś jest 29 dzień cyklu, brak okresu, a dziewczyna ma podniesioną temperaturę. Oprócz tego ok. 3-4 dni po tym fakcie bardzo bolały ją sutki. Dodatkowo w tym samym czasie złapała ją choroba, a w dniach około 22 - 26 mieliśmy trochę kłótni (stres). Proszę o odpowiedź
Pozdrawiam.
@edit zaczął boleć ją brzuch jak na okres. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 11, 2014 11:42 am Temat postu: |
|
|
W preejakuacie nie ma plemnikow zdolnych do zaplodnienia jesli nie szczytowales tuż przed pettiniem. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aaa234
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2014 2:44 pm Temat postu: |
|
|
15 dni po sytuacji którą opisywałem wcześniej zrobiony został test i wyszedł negatywny, po około następnych 4 dniach dziewczyna poszła do ginekologa, który zrobił badanie z krwi i wynik też jest negatywny.
Wczoraj powinna dostać okres i ma objawy dla niej typowe, ale go nie ma, czy można być pewnym po tych testach, że nie jest w ciąży na pewno ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2014 7:57 pm Temat postu: |
|
|
Skoro test z krwi nie wykazał ciąży, to na pewno nie jest to ciąża. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nike
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2014 11:24 pm Temat postu: |
|
|
aaa234 napisał: | 15 dni po sytuacji którą opisywałem wcześniej zrobiony został test i wyszedł negatywny, po około następnych 4 dniach dziewczyna poszła do ginekologa, który zrobił badanie z krwi i wynik też jest negatywny.
Wczoraj powinna dostać okres i ma objawy dla niej typowe, ale go nie ma, czy można być pewnym po tych testach, że nie jest w ciąży na pewno ? |
To pewnie najzwyklejszy stres, testy nie kłamią |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karni
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2014 1:30 pm Temat postu: |
|
|
Witam, stosunkowo niedawno rozpoczalem zycie seksualne stad moje pytanie. Jestem chlopakiem u ktorego obficie wystepuje prreejakulat podczas podniecenia i stad moje pytanie. Niby czytam ze w preejakulacie nie ma plemnikow ale czy jest jakies sensowne wytlumaczenie na to by penisa przed nalozeniem prezerwatywy wyczyscic lub umyc z preejakulatu? Wykluczam tutaj stosunek przerywany czy wytrysk 10min wczesniej. Poprostu czy ma jakikolwiek sens wycieranie, mycie penisa z preejakulatu przed zalozeniem prezerwatywy? Przypadek moze dziwny ale mnie osobiscie nurtuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|