Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2014 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Test będzie sens wykonac dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki. Skoro zazylas escapelle, nie powinno dojsc w ogole do owulacji (o ile bylas przed)
Inna rzecz, że skoro nie doszlo do wytrysku wewnatrz, to szane na ciaze sa niewielkie. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
utu
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 13, 2014 1:53 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Moja dziewczyna miała dni płodne, popieściłem ją więc ręką, cały czas będąc w bokserkach pojawił się jednak preejakulat, ale do wytrysku nie doszło. Moje pytanie czy moja dziewczyna może być w ciąży poprzez przeniesienie preejakulatu przypadkiem poprzez palce np poprawiając bokserki lub członka? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
utu
|
Wysłany: Czw Sie 14, 2014 3:20 pm Temat postu: |
|
|
utu napisał: | Witam
Moja dziewczyna miała dni płodne, popieściłem ją więc ręką, cały czas będąc w bokserkach pojawił się jednak preejakulat, ale do wytrysku nie doszło. Moje pytanie czy moja dziewczyna może być w ciąży poprzez przeniesienie preejakulatu przypadkiem poprzez palce np poprawiając bokserki lub członka? |
odpowie mi ktoś? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mcchaos
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2014 6:47 pm Temat postu: |
|
|
Temat nie za bardzo bo doszło do wytrysku ale proszę od odpowiedź !
Chodzi mi o to że mieliśmy razem z partnerką ograzm w tym samym czasie ... i nie za bardzo widziałem gdzie moje nasienie poleciało .. Czy mogło by moje nasienie na moją rękę którą zadawalełem partnerkę albo w okolice łona ktróe mogłem wtłoczyć w dziurkę i czy z takiego czegoś mogło dojść do zapłodnienia ... Prawdopodonie partnerka ma dni płodne ;/ proszę o odpowiedź ...
Dodano po 51 sekundach:
nowicjuszka PROSZĘ O ODPOWIEDŹ ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mysi26pl
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2014 6:45 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Mam pytanie kochalem sie z dziewczyna po grze wstepnej moj żoładz byl suchy przed weisciem do jej pochwy (ona byla bardzo podniecona wydzielala sluz) kochalismy sie niecale dwie minuty po czym wyjolem penisa i zalozylem prezerwatywe i kochalismy sie dalej. Doadam ze do wytrysku daleka droga była a ja bylem zestresowany i wogule do niego nie doszlo nawet w prezerwatywie, przerwalismy bo nie moglem uzyskac wzwodu. Moglo sie wydobyc ze mnie troche preejakulatu. Dodam ze dziewczyna twierdzi ze miala dni nie płodne.
2 Pytanie.
Czy jest mozliwe zeby kobieta przy regularnych cyklach miala dni płodne 3-4 dni przed, w trakcie i po okresie. Niby robiła wszytkie badania i tak jej lekach powiedzial. Ma usuniety jeden jajnik. Czy jest to mozliwe.
3 Pytanie.
Skad pewnosc ze w poczatkowym preejakulacie nie ma plemników zdolnych do zapłodnienia. Wszedzie pisza co innego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hate
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2014 5:46 pm Temat postu: |
|
|
Cześć tym razem ja bym chciał opisać moją historię, między mną a moją kobietą doszło do zabaw, masturbacja i sex oralny i palcóweczka,przez robieniem dobrze mojej kobiecie pieściłem mojego penisa który myślę,że był w płynie od podniecenia potem tą samą ręką robiłem mojej kobiecie dobrze wsadzając jej palec w pochwę czy przez taką zaistniałą sytuacje może coś wyniknąć bo się zacząłem bać miała początek dni płodnych z moich obliczeń, czy poprzez sam płyn włożony do pochwy mogło dojść do zapłodnienia bo bardzo się boje.Tydzień po tym źle się czuje ma gorączkę boli ją głowa czasami swędzi w środku -----, i piersi też ją czasem swędzą.Boli ją brzuch pod pępkiem z lewej strony a czasami pod samym pępkiem czy mam się bać proszę o szybką odpowiedź tu chodzi o moje życie ;C Dodam że nie doszło do wytrysku nie wiem dlaczego ale chciało mi się za każdym razem siku jak się masturbowałem xd wiec chodzilem siku i spowrotem do zabaw.Pozdrawiam i dziękuje serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
limak88
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2019 3:36 pm Temat postu: preejakulat a plemniki |
|
|
WItajcie,
mam pytanko, uprawiałem z dziewczyną petting. Całowaliśmy się, ona trzymała penisa w ręku, od czasu do czasu wzieła go do buzi.Nie było wytrysku ani się nie zapowiadało. Mam obawe, że gdy oblizała mi palce a ja zaczałem ją pieścic w pochwie tymi palcami mogło coś się przedostać. Była w okresie dni płodnych.
Bardzo proszę o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|