Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

preejakulat a plemniki

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Eddie

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj dziewczyna mi powiedziała, że jest jej słabo i w ogóle :/ teraz zacząłem się znów przejmować. Aha gdy tamta sytuacja miała miejsce miała 18 dzień cyklu. Mogę mieć obawy ? Czy jednak za bardzo sobie wkręcam ?

Dodano po 3 godzinach 2 minutach:

Wiem, że jestem upierdliwy, ale proszę o jakąkolwiek szczerą odpowiedź.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wkręcasz sobie...

Nie popędzaj userów. Jeśli ktoś się tylko pojawi na forum to na pewno odpowie... Wink
Eddie

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 8:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo bym chciał, żeby tak było...ale teraz jeszcze doszło to złe samopoczucie, zawroty głowy i w ogóle...więc zacząłem się martwić... ;/
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Wrz 29, 2009 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale paralityczka z niej..
kazdy objaw złego samopoczucia kojarzy z ciaza.. a jak reka zaboli to tez bedzie wskazywało na ciaze?
uspokoj sie - pokaz jej ze chociaz Ty nie jestes panikarzem.
dla pewnosci swojej i jej zrobcie test po 16 dniach od stosunku. \
bedzie dobrze. pozdrofka Laughing

Powrót do góry
przestraszona992

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 12:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Preejakulat jest przezroczysty?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak jest przezrooczysty

PostWysłany: Pon Paź 26, 2009 11:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro piszecie, ze plemniki pojawiaja sie w preejakulacie tuz pzred samym wytryskiem, czy bezposrednio przed, co macie na mysli ?
Bo u nas doszlo do wytrysku jakies 4 minuty po wyjeciu czlonka z pochwy, gdyz jakby to nazwac.. praca zostala dokonczona reka, i stycznosci ze sperma nie mialam.., takze ryzyko zajscia jest małe ?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 12:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bezpośrednio przed wytryskiem czyli jeśli wytrysk nastąpi w kilka sekund po wyjęciu członka z pochwy.

Duzo też zalezy od tego czy to dni płodne czy nie. Ale ryzyko raczej małe.
babyxx

PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

koncowka dni płodnych, albo juz nawet cykl niepołodnych ( data rozpoczecia miesiaczki waha mi sie +- 2dni )
a i jeszcze jedno..
jesli po wytrysku poza mna, partner wytarl sie recznikiem, a za jakies 40 minut odbyl sie kolejny stosunek ( i nie doszlo do wytrysku ) to jest mozliwe, zedby plemniki po piewszym zostaly po takim czasie na czlonku ?
Powrót do góry
Pawlus

PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 5:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na członku nie skoro wytarł się ręcznikiem i minęło około 40 min ale w cewce moczowej jak najbardziej.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 4 z 42