Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
babyxx
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 5:22 pm Temat postu: |
|
|
ale nie ma mozliwosci zebym miala z nimi stycznosc, nawet jesli byly w cewce, ale do wytrysku nie doszlo ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pawlus
|
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 6:34 pm Temat postu: |
|
|
Tak właśnie często dochodzi do wpadek kiedy to mężczyzna myśli że pozbył się całkowicie plemników poprzez dokładne wytarcie penisa i umycie rąk. Niestety one zostają jeszcze w cewce moczowej po poprzednim wytrysku i tylko oddanie moczu usuwa je. To czy miałaś styczność z nimi nikt w 100% ci tego nie potwierdzi. Można tylko przypuszczać, że jeżeli twój partner był mocno podniecony mógł przenieść plemniki po poprzednim wytrysku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nicniemow3
|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 2:18 pm Temat postu: Co robić? |
|
|
Mam pytanie czy można zrobić coś żeby zmniejszyć wydzielanie tego płynu preejakulatu ponieważ wydziela go się u mnie bardzo dużo i moczy mi majtki a potem spodnie i jest to bardzo niezręczne. Proszę o odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 2:50 pm Temat postu: |
|
|
Nie sadze... taka juz natura Widocznie u Ciebie jest tego wiedzej... aczkolwiek pytanie troszke nie na temat.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sialalalala
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 8:25 pm Temat postu: cześć |
|
|
Jestem nowa i weszłam na wasze forum żeby dowiedzieć się czegoś nt tego płynu ejakulacyjnego. Czytałam na wielu stronach i naprawdę zdania są bardzo podzielone. Chciałam się więc upewnić czy odpowiedzi których udzielała emilka, roger czy pawlus to osoby które znają się na rzeczy?
Pytam ponieważ mam problem: 26 stycznia miałam pierwszy dzień miesiączki, a 31 stycznia mogłam (ale nie mam pewności) mieć kontakt z tym płynem, aczkolwiek mój chłopak po prostu leżał obok mnie i dotykał mnie swoim penisem czyli nie wchodził nim do środka, ale był blisko pochwy, i on mówi mi że nie czuł żeby ten płyn się wtedy wydostawał (ja go raczej też nie czułam), ale boję się że może on go po prostu nie poczuł?
Dodam, że mam nieregularne miesiączki (swoją drogą odkąd mam okres czyli od 5 lat) i od około roku biorę na to bromergon ale nie pomaga, a teraz jestem w trakcie brania 2 listka/opakowania cyclo-progynova.
Jeśli ktoś zechce odpowiedzieć na moje wątpliwości to z góry dziękuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 11:40 pm Temat postu: |
|
|
nie ma mowy o zadnej ciazy. przeciez wytrysku nie było od samego lezenia sie nie zachodzi. to co pisze Emi napewno sie zgadza potwierdzam bez zadnego ALE _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 11:45 pm Temat postu: |
|
|
W preejakulacie nie ma plemników zdolnych do zapłodnienia, chyba, ze:
1. chwile później doszło do wytrysku
2. jest to drugi stosunek z rzędu a chłopak nie umył się i nie oddał moczu
wtedy mogą się tam znaleźć.
Bierzesz bromergon ,czyli masz zaburzenia hormonalne, to się nie dziw że sie miesiączka spóźnia. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sialalalala
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 8:33 am Temat postu: |
|
|
Nie nie, miesiączka się nie spóźnia ;P jeszcze za wcześnie na nią. No ale dziś, w 9 dniu po tym całym zajściu rano zrobiłam test no i wyszła tylko jedna kreska tak więc jestem już spokojniejsza. No i to co teraz przeczytałam także mnie uspokaja.
Dziękuję wam bardzo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 11:25 am Temat postu: |
|
|
Test sie robi najwcześniej 14-16 dni po niebezpiecznym dniu żeby był wiarygodny.
Ale nie masz się o co martwić... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anpo:)
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 8:02 pm Temat postu: |
|
|
Czyli jeśli nie doszło do wytrysku, zajście w ciąże jest niemożliwe?
Nawet w dni płodne?
Wkręcam sobie już chyba coś
Może 2 sytuacje podam:
1) Kochałam się z chłopakiem, przed samym wytryskiem wyszedł ze Mnie...
2) Chłopak włożył członka ok.4 razy, nie doszło do wytrysku ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|