Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bluestone1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2006 3:31 am Temat postu: |
|
|
Każdy z nas jest inny!!! pamiętaj że przemiana materi w organiźmie jest również inna u indywidualnej osoby!!! Niektórzy mają "skłonność do tycia" i muszą uważać co jeść a mam znajomą która wcina dwa obiady i nie tyje poprostu jeszcze rośniesz pozwól hormonom się ustabilizować !!! i nie martw się |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2006 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki. Wiem, że moje ciało zmienia sie w takim tempie jakie uważ za słuszne.Lecz i tak mam dość bycia taką chudą. Moje koleżanki sa takie ładne i dojrzałe a ja wygladam jak dziecko w dodatku jak pół normalnego człowieka.Żaden chłopak na mnie wogule nie spojrzy, a jak juz to tylko aby sie pośmiać.A najgorsze jest to, że ja wogule nie mam na mój rozwój fizyczny wpływu.Co bym nie zrobiła jastem wciąż taka sama. Mam już tego dość. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2006 3:58 pm Temat postu: |
|
|
Bo zmiany są powolne, a co d tego braku powodzenia to moge Ci podać ręke bo z powodu trąciku przeżywałem coś podobnego.
Ja starałem sie zakolegować z osobami tez nie najładniejszymi i chyba to mnie uratowało że w podstawówce że mogłem do kogoś sie odezwać i nie słyszeć tylko drwin
Puźniej sie z tego wyrasta, juz tak mocno nie komętują ani trądziku ani czy ktoś jest gruby czy chudy Wszyscy powoli zaczynają zwracać uwage na to jak kto sie zachowuje a nie jak wygląda. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Nie wydaje mi się. U mnie w szkole to każdy tylko ocenia wygląd i popularność. Najbardziej denerwuje mnie to, że nawet jakbym bardzo duzo jadła i próbowała w jakis sposób przytyć to i tak nic z tego nie będzie. A poza tym który chłopak nie patzry w pierwszej chwieli na urode i wygląd dziewczyny. Każdy traktuje mnie jak dobrą koleżanke do spisywania prac domowych a nie jak ładną i sympatyczną dziewczyne.Bardzo boje się, że zostane taka na zawsze. Najbardziej chciałabym zapaść sie pod ziemię żeby nikt nie musiał już mnie oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 4:30 pm Temat postu: |
|
|
Teraz tak myślisz.Spokojnie poczekaj.Na pewno wkrótce "nabierzesz" troszkę ciała Powiem Ci jedno,że w wieku 18,może 20 kilku lat będziesz bardzo atrakcyjną dziewczyną dla każdego mężczyzny ,bo oprócz ciała,które wtedy będzie naprawdę piekniejsze posiadasz jeszcze piękny umysł i może wtedy napiszesz na tym forum,aby inne dziewczyny nie przejmowały się zbytnio swoim wyglądem Pozdrawiam i życzę kilku kilogramów więcej tu i ówdzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 3:38 pm Temat postu: |
|
|
Mam jeszcze jeden problem. Miałam okres tylko 3 razy. A na dodatek pierwsze 2 trwały ok.4-5 dni, a ten trzeci dostałam 12 dni wcześniej niż powinnam normalnie mieć. Moim zdaniem okres powinien trwać 1 dzień i powinien również przychodzić regularnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 3:38 pm Temat postu: |
|
|
Moja mama ma tarczyce. Gdy była taka jak ja, to jadła jeszcze więcej ode mnie i była bardzo chuda. Ja teraz też taka jestem a na dodatek ostatnio się poce. Czy moge mieć tarczyce? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 3:59 pm Temat postu: |
|
|
To już powinien stwierdzić lekarz po odpowiednich badaniach.
Pujdz do lekarza rodzinnego i powiedz mu o tymw szystkim, spewnością zaleci odpowiednia badania i w tedy będziesz już spokojniejsza co to jest. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anonim 13 Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 05, 2006 7:52 pm Temat postu: nie wiem co mi jest? |
|
|
Boże dzisiaj w szkole było koszmarnie. Na wosie oglądaliśmy film o anoreksji, myślałam że zaraz umre. Wiem, że mówiłam o tym że sobie poradze i że pogodziłam się z moim wyglądem, ale tak nie jest! Próbowałam o tym nie myśleć ale po prostu sie nie da. Nienawidze swojego ciała. Najgorsze jest to że ja jestem taka od zawsze. No a przecierz na anoreksje nie choruje się od urodzenia no nie. Zrobiłabym wszystko aby mieć takie ciało jak niektóre dziewczyny ze szkoły. Przez wakacje przytyłam 2 kg ale też urosłam no i różnicy nie ma. A jeśli ja nie mam tarczycy no to co w takim razie sprawia że wyglądam tak a nie inaczej? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
smerfetka
|
Wysłany: Wto Wrz 05, 2006 10:12 pm Temat postu: |
|
|
proponuje wizyta u gastrologa .Zrobi ci badanie na przeciwciala i jesli wynik bedzie ujemny to zrobia ci biopsje (badanie jest troche nie przyjemne).W twoim wieku rowniez bylam bardzo chuda , niska i wyszło ze mam celiakie..Jest to choroba dziedziczna i nie jest to po jednej lini , np. twoja prababcia mogla to miec.. Jest to nietolerancja glutenu w zwiazku z czym organizm nie wchlania wszystkiego i dlatego sie chudnie...Troche jest to uciazliwe i na cale zycie wiec mam nadzieje ze tego nie masz..Trzeba stosowac diete bezglutenowa . A boli cie czesto brzuch ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|