Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

problem z przedwczesnym wytryskiem

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
czarny

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 07, 2006 11:19 pm    Temat postu: problem z przedwczesnym wytryskiem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam 22 lata i dreczy mnie problem przedwczesnego wytrysku. Dochodzi do niego jeszcze przed rozpoczęciem stosunku Embarassed Jest to dla mnie krepujace i odbiera mi to ochote na jakikolwiek stosunek gdyz jest mi wstyd przed dziewczynami. prosze o jakies rady? Dla mnie najlepszym rozwiazaniem byłoby wzięcie jakichś tabletek i było by po problemie. Czy są wogóle takie tabletki??????
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 11:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sa kremy opużniajace wytrysk oraz opaski na penisa - przedłużające stosunek.

Proponuje także umówić sie z partnerką abyście razem zadbali o twój wytrysk na poczatku - wtedy ten problem powinien zniknąć przy pełnym stosunku

Możliwe ze jesteś bardzo "naładowany" i z tąd te problemy - po zmniejszeniu ilości materiału powinieneś spokojnie przeżyć współżycie.
Powrót do góry
czarny

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy takie masci można kupic waptece? i czy są one na recepte? do jakiego lekarza należałoby sie udać??
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Nie Paź 08, 2006 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

takie maści nie sa wszystkie na recepte - nalezy wybrac sie do apteki i poprosić o taki specyfik , co do opaski - można ja zakupić w kazdym sex shopie.

Jeżeli zamierzasz wybrać sie do lekarza to wskazany będzie seksuolog - zdiagnozuje on wtedy podłoże problemu Smile
Powrót do góry
czarny

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mogłabyś mi podać nazwy jakichś maści???
Powrót do góry
czarny

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 4:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiscie bez recepty.
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 5:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tutaj jest link - możesz kupic przez siec Smile

.sexshop.com.pl/zamow.php?id=1776&k=k07&tit_r=Orgasmus%20Stopper%20-%20op%F3%BCnianie%20wytrysku

.sexshop.com.pl/zamow.php?id=3665&k=k07&tit_r=Langzeit%20-%20krem%20op%F3%BCniaj%B1cy%20wytrysk
Powrót do góry
czarny

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy te kremy można kupić w aptece?? czy są to inne kremy??? prosze o podanie nazw kremów dostępnych w aptekach. z góry dzięki
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niestety - przeglądałam oferty aptek i zadnego nieznalazłam - jednak proponuje sie przejsc do apteki i zapytac o taki krem - napewno ci go sprzedadzą jeśli będzie.

możesz równiez wejsc na jakąś strone apteki internetowej i zadać pytanie - jednak nie zawsze otrzymuje sie odpowiedź.

a co do tych kremów co podałam wyżej - możesz mieć pewność ze sa dobrej jakości - te sklepy dbają o asortyment i dobra opinię Smile
Powrót do góry
czarny

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za podpowiedz. widze że jedynie Ty wypowiedziałaś się w tym temacie za co jeszcze raz dziękuje
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2