Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

problem z przedwczesnym wytryskiem

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Paź 10, 2006 8:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czarny napisał:
dzieki za podpowiedz. widze że jedynie Ty wypowiedziałaś się w tym temacie za co jeszcze raz dziękuje

Czarny co nie znaczy że nie ma kontroli i nikt tego nie czyta Razz
Tylko że powielił bym wypowiedz koleżanki, no może dodając że zanim kupisz kremy to jednak może poprubować 2 dni w łóżku bez zbędnego wychodzenia, nie zważając na wytrysk Wink

Gdy oswoisz sie z sypialnią to też inaczej to wszystko będzie wyglądać Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Paź 10, 2006 9:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hym-tylko ze z mojej strony taka propzycja tez padła - 1 czy 2 post Wink Wink Wink
Powrót do góry
czarny

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 11, 2006 7:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba jednak kupie sobie ten krem bo nie chce po raz kolejny dać plamy Sad
Powrót do góry
RHIN

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 18, 2006 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czarny proponuje Ci coś w tym stylu.

Sam mam zamiar nabyć coś takiego,bo nie jestem usatysfakcjonowany swoimi osiagnieciami.Przerózne ćwiczenia tez nie dają zbyt wiele.A 8-10 minut sexu,to dla mnie za mało

---- edit by Paweł:
Link usunięty, prosze nie podawać linków do aukcji internetowych, to jest forma pośrednictwa w sprzedaży. Zamiast tego wystarczy napisać nazwę preparatu i zaznaczyć że można go kupić na aukcjach, jeżeli ktoś chce już podać tak szczegłówą odpowiedz.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2