Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adam1979
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 15, 2010 3:29 pm Temat postu: Co to za plamki ? ;-) |
|
|
Witam wszystkich ...
Mam na imię Adam i mam małą zagwozdkę...
Po pierwsze nadmienię, że i tak wybieram się do lekarza(wiadomo, czas wizyty nie jest aż tak bliski), jednakże z czystej ciekawości i lekkiego zmartwienia postanowiłem zapytać się o pewną plamkę/plamki na moim podniebieniu.
Zauważyłem to w Piątek. Na początku było "to" troszkę wystające i dlatego postanowiłem zajrzeć co tam się dzieje Teraz nie wyczuwam językiem żadnych uwypukleń. Wygląda to tak: (Żeby nie było, ząbki mam ładne białe, tylko aparat jakieś takie światło strzelił, że tak wyglądają)
Nie przypominam sobie żebym podrażnił podniebienie czymś twardym... Zatem pojawia się pytanie: coż to za twór?
//Z góry przepraszam za banalność mojego postu, ale to miejsce wydawało się być najlepszym do jego napisania//
Pozdrawiam,
Adam
Przenoszę / Zibi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agaluk07
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 2:16 pm Temat postu: pomocy! powiększony języczek!! |
|
|
dziś rano obudziłam się z uczuciem jakby flegma zaschła mi tuz przy migdałach. próbowałam ja odkrztusić, ale nic to nie dało. okazało się , że ten "języczek" z tyłu podniebienia przez noc bardzo się powiększył i teraz jest z 4 razy większy niż wczoraj. nie byłam jeszcze u lekarza. co robić? nie dawno byłam lekko przeziębiona, ale przeszło mi po 3ech dniach. nie palę ani nic, nie mam żadnych problemów żywnościowych. mam 3 migdałki, nie usuwane (lekarz powiedział, że sa za małe na operację) . słyszałam, że ten języczek może być powiększony przez tarczycę. u mnie w rodzinie tarczyca jest "rodzinna" . ma ją prawie co trzeci członek mojej rodziny (ze strony ojca) ... co to jest? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 8:28 pm Temat postu: |
|
|
Może nawrót choroby. Udaj się do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nutka87
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2014 12:49 pm Temat postu: |
|
|
Mozecie coś polecić na ciągle nawracające poblemy z głosem ?
Niestety mam pracę gdzie prawie stale mówię, niestety odbija się to czestym bólem gardła oraz chrypą.
Piję dużo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KapitanAlfa
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2017 3:27 pm Temat postu: |
|
|
nutka87, mi na takie problemy szybko pomaga cevitt gardło. Jest dobry właśnie dla osób, które dużo mówią czy śpiewają. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
clour
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zoltapigwa
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2019 2:24 pm Temat postu: |
|
|
Na chrypkę super mi pomógł cevitt gardło, robi taką ochronną warstwę i przez to gardło nie boli, nie czuć takiej suchości, staram się mieć te tabletki zawsze pod ręką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|