Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 8:25 pm Temat postu: |
|
|
W takim razie ile to jest to "za szybko"? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anka16
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 11:10 pm Temat postu: |
|
|
Kiedys Moj partner mial ten sam problem jak zaczelismy wspolzyc to ledwo co zaczelismy to on juz doslownie odlatywal ale teraz juz dosc dlugo wytrzymuje a to za sprawa ze czesto sie kochamy i chyba to sprawilo poprawe bo pamietam jak kochalismy sie tylko kilka razy za miesiac to gora 2 minutki wytrzymywal ale to bylo MAX ale juz wszystko ok pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
klaudiusz
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 11:38 pm Temat postu: wczesny wytrysk jak zahamowac |
|
|
wolne oddehanie nie napinanie posladkow nic niepomaga. Jest to spowodowane niezbyt czestymi stosunkami??? co mam zrobic?
----edit by emilka---
przeniosłam temat do tematu o podobnej problematyce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 1:50 am Temat postu: "Kup se spray". |
|
|
"Kup se spray".
Ha.
Jeżeli już jesteś taki błyskawiczny, to spróbuj skontaktować się z seksuologiem.
Tymczasem możesz zaopatrzyć się w preparat opóźniający wytrysk.
Są dostępne w seks szopach.
Może być w spreju.
Zażywanie proste.
Gdy już jesteś gotowy (1), pryskasz na żołądź i maszyna rusza, odczucia są powiedzmy lekko zmrożone, ale czas aktu się wydłuża.
Cytat: | Jestesmy juz prawie 4 lata ze soba i od samego poczatku stwierdzenie bylo takie ze tak bardzo go podniecam ze nie moze sie powstrzymac! Niby wczesniej nigdy nie mial takiego problemu!Nie wiem co mam o tym myslec.Ostatnio troche sie zaczynam dolowac tym powodem!!! |
Czyli rozmawiałaś z nim na ten temat, czy nie?
Może on nie dostrzega problemu?
Zresztą tryb pracy kierowcy nie sprzyja wyrafinowanym przeżyciom.
Musicie sobie pomóc i warto wpaść do lekarza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Skryty
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 6:24 pm Temat postu: Psychika mi siada. |
|
|
Witam. Przyznam, ze jest mi bardzo nieporecznie pisac o wlasnych sprawach na lamach Forum, ale obecnie przebywam za granica i nie mam do kogo zwrocic sie o pomoc. Mam od okolo 2, 3 lat coraz wieksze problemy z uprawianiem seksu. Nie mam problemow ze zwodem, ale problem ze zbyt wczesnym wytryskiem. Musze przyznac, ze z czasem, caly czas to sie nasila i seks przestaje sprawiac mi przyjemnosc. Caly czas mysle o partnerce i spalam sie psychicznie, poniewaz wiem, ze zaraz nastapi wytrysk. Jest to dla mnie zenujace i zapewne w coraz wiekszym stopniu dla mojej zony tez. Probowalismy juz chyba wszystkich mozliwych sposobow, ktore niestety na nic sie zdaly. Ostatnio wydluzylismy gre wstepna, ale po niej spalam sie chyba jeszcze szybciej. Bardzo zle sie z tym czuje psychicznie i w zwiazku z tym coraz zadziej nachodzi mnie ochota na uprawianie seksu, bo wiem jak to sie skonczy. Mam 37 lat i nie mam zamiaru w tym wieku rezygnowac juz z seksu lub ograniczyc sie do samych pieszczot. Mam jednak psychiczna blokade, ktora mi coraz ciezej przelamac. Moje pytanie, czy sa jakies lekarstwa lub srodki farmaceutyczne, ktore mozna nabyc w aptece bez recepty, ktore mogly by mi powrucic do dawnej formy, jezeli sa takie, prosilbym o nazwe polska jak i po lacinie, poniewaz sprobowal bym zakupic te leki w Hiszpanii, gdzie obecnie przebywam. Ratujcie mnie i moje malzenstwo, bo dlugo zonka moze tego nie wytrzymac. Dziekuje i pozdrawiam.
----edit by emilka---
temat przeniosłam do podobnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 10:13 pm Temat postu: |
|
|
Wiem,że za pewne jest to obecnie trudne, ale ja radziłabym jednak udać się do seksuologa... Moim zdaniem on może pomóc najlepiej. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sandrusia1989
|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 9:01 am Temat postu: Szybki wytrysk |
|
|
Witajcie chcilam sie poradzic otoz w czasie gdy sie kochamy moj partnet bardzo szybko konczy kochamy sie i po 10 min on juz konczy powiedzcie mi co mozna zrobic zeby penetracja trwala dluzej i zeby tak szybko nie konczyl.I jeszcze jedno ja nie czuje orgazmu moj partner bardz sie stara ale niestety nie dochodzi do tego powiedzcie jaki jest sposob na to by pocczuc sie tak wspaniale- ograzm.
----edit by emilka---
temat przeniosłam do podobnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 12:41 pm Temat postu: |
|
|
sa specjalne gumki na tzw. dłuższe doznania bodajże z Durexa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 11:33 pm Temat postu: |
|
|
Durex Performa - przedłużają stosunek; w końcówce prezerwatywy mają specjalny taki zbrylony płyn (benzokainę), po kilku minutach on się rozpuszcza pod wpływem ciepła i zaczyna działać.
aa jeszcze dodam... gdybyś był na benzokainę uczulony - czyli np. duszności - zgłoś się do lekarza od razu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 3:10 pm Temat postu: Wytrysk - zbyt szybki? |
|
|
Witam,
Na poczatku chcialbym napisac, ze nie jest mi latwo o tym mowic, ale jakos odwazylem sie i postanowilem o tym napisac na forum i spytac sie Was o rade...mam nadzieje, ze mi w tym w jakims tam stopniu pomozecie...czytalem na forum bo byl juz podobny temat, ale postanowilem napisac o tym jeszcze raz bo mam troche inny problem, a wiec:
Wcześniej, gdy zaczynalismy razem z moja dziewczyna wspolzyc wszystko bylo w pozadku, kochalismy sie bardzo dlugo nawet raz przez 1,5h (nie moglem dojsc) - (nigdy sam siebie nie zadowalaem itp ) a teraz, gdy tylko wchodizmy do gry wstepnej, potem zakladam prezerwatywe, nagle mi opada i musi mi dziewczyna rekami pomoc i dopiero zaczynamy sie kochac i nie trwa dluzej niz 2 minuty i juz dochodze...czym to moze byc spowodowane ? cos sie ze mna popsulo czy jak :/? Nie wiem czy dobrze wszystko opisalem i czy zrozumiecie, ale mam nadzieje, ze tak
-----edited by emilka----
wiem, że nie jest dokładnie ten sam problem, ale jednak pokrewny, więc postanowiłam przyłączyć do tego tematu. pozdrawiam
tylko, ze tutaj juz malo osob zaglada, wiec chcialem zalozyc temu nowy temat ;/...
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta.
BTW: wcale nie mało, uwierz mi.Ci co chca przeczytac nowy post ,to to zrobia pzdr. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|