Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
naneczka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 3:04 pm Temat postu: |
|
|
Gonzi napisał: | Próbowałem. I to nie raz. Efekt? Zerowy. Codzienne mycie wyszło. To wszystko zalezy od organizmu człowieka. |
we wczesniejszym poscie napisales ze moja teza jest bledna, ale np mi to pomaga, a teraz napisales ze to nalezy od organizmu czlowieka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 4:06 pm Temat postu: |
|
|
naneczka napisał: | Gonzi napisał: | Próbowałem. I to nie raz. Efekt? Zerowy. Codzienne mycie wyszło. To wszystko zalezy od organizmu człowieka. |
we wczesniejszym poscie napisales ze moja teza jest bledna, ale np mi to pomaga, a teraz napisales ze to nalezy od organizmu czlowieka. |
Nie rozumiem? Chyba to zalezy od ogranizmu? Chodziło mi tutaj szczególnie o wiek dojrzewania. Mi takie coś nie pomogło, więc stwierdzam że to nie prawda- w moim wypadku. Ale mam swoich znajomych i wiem o co chodzi, a co najwazniejsze mam dermatologa, którego znam od 4-5 lat i duzo wiem nt. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 5:41 pm Temat postu: |
|
|
gonzi od organizmu może zależeć jedynie nasilenie objawów ale mechanizm jest ten sam;] u każdego
a skoro od 5 lat masz takie problemy to lepiej zmień dermatologa;D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 6:07 pm Temat postu: |
|
|
mikmik napisał: | epiej zmień dermatologa;D |
Chyba żartujesz. Jezus ludzie czy wy znacie co to jest wogóle organizm człowieka?! Kazdy ma swoje "COŚ"
EOT i nie wałkujmy tego więcej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
naneczka
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 2:51 pm Temat postu: |
|
|
ja od czwartego roku zycia jestem pod opieka dermatologa i tez mam pojecie na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 5:25 pm Temat postu: |
|
|
mi tez sie przetluszaczaja wlosy.. nawet uzywam juz szamponu dziecego bambino (tak poradzila mi fryzjerka) bo ja mam bardzo cieniutkie wloski i dlatego fryzjerka kazala kupic mi taki szampon zeby ich nie meczyc jakimis innymi.. Fakt ze wlosy teraz sa inne i odzyl kolor ale przetluszczaja mi sie dalej. I tak jak kolezanki w tym poscie pisaly musze myc je codziennie a jak nie to sa tluste jak smola bleee moze spruboje tej glinki do wlosow albo pojde do dermatologa bo w sumie z probleme wlosow to jeszcze u niego bylam.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 5:31 pm Temat postu: |
|
|
A ja na przetluszczajace wloski polecam wcierke z rzepy, naprawde zmiejsza przetluszczanie i przy okazji wzmacnia wloski Wyprobowalam na sobie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 5:33 pm Temat postu: |
|
|
i jak to sie robi mozesz mi opisac dokladnie prosze.. z gory dzieki a olejek rycynowy? slyszalam ze to tez na to moze byc.. pozdrowki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 5:47 pm Temat postu: |
|
|
Jasne ze moge chociaz w tym nie ma zbytniej filozofii
Najlepiej przechylic glowe nad wanne i polac troszke przy karku,tak zeby sciekala po skorze glowy i wtedy wcierac w skore glowy. Czubek glowy to normalnie, zrob najlepiej przedzialek i wcieraj. Technika jest dowolna wazne abys wtarla w skore calej glowy
A z olejkie rycynowym jest tak. Pomaga na zniszczone i przesuszone wlosy ale niestety(przynajmniej w moim przypadku) na krotka mete Po miesiacu stosowania juz nic nie daje. A jesli chodzi o przetluszczanie to nie mam pojecia czy ma na nie jakis wplyw.
Aha jesli chodzi o ta wcierke to unikac kontaktu ze skora twarzy i bron Boze uwazaj zeby Ci do oka nie nalecialo bo bedzie kaplica.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bejbiś
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 4:43 pm Temat postu: |
|
|
Hmm,,,,ja mam ten sam problem,mycie codziennie głowy niczego nie załatwi,wrecz przeciwnie to jeszcze gorzej;;brałam antybiotyk przepisany u dermatologa na przesuszenie skóry,,a głowe myje juz co 3 dzien;)oczywiscie szampony musza byc odpowiednie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|