Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Przyspieszenie Orgazmu - Kobiety

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pon Maj 11, 2009 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trans napisał:

2. Masturbacja ale gdy już jest się już blisko należy nie dochodzić tylko poczekać aż uczucie te minie i zacząć jeszcze raz i tak do paru razy...

ale na tym wlasnie polega opoznianie orgazmu u mezczyzny i sekret dlugie udanego seksu.
jak juz czujesz ze dochodzisz to zaperzestan na chwile "ruchow orgazmotworczych" i jak poczujesz ze juz jest lepiej to znowu zacznij.
wlasnie w ten sposob dojdziecie razem.
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Czw Maj 14, 2009 9:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eyesonfire : ) moge potwierdzic, sami tak robimy ; p
lidka_a

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Maj 20, 2009 6:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mój chłopak potrafi się ze mną intensywnie kochać nawet przez 45-50 min
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
czarnulka7

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 20, 2009 7:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To chyba musi być murzyn Razz Laughing nie to żebym była rasistką Wink
Powrót do góry
heniu

PostWysłany: Pią Maj 22, 2009 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ow cwiczenia sa naprawde dobre. sprawdzilem na sobie. kiedys wytrzymywalem maksymalnie ok 10-15min przed ejakulacja. obecnie, po ponad polrocznym "treningu", stosunek 30minutowy jest czyms normalnym. takze jak najbardziej polecam!
Powrót do góry
czarnulka7

PostWysłany: Sro Lip 22, 2009 8:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myslałam że na początku współżycia tak jest, ale ja i mój chłopak współżyjemy ze soba już od 7 miesięcy a ja nigdy nie miałam orgazmu... Crying or Very sad nasza gra wstępna zawsze jest dosyć długa, ale nic to nie daje... Sad pozycji też próbowaliśmy różnych, niektórzy mówią że to zależy też od psychiki... czy to prawda? , nie wiem poradzcie coś Confused
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lip 22, 2009 8:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A pobudzacie Twoją łechtaczkę?
czarnulka7

PostWysłany: Sro Lip 22, 2009 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak, tzn On mi ją pobudza, i nic... Crying or Very sad kiedy robi mi minetke tez nic się nie dzieje, a jak włoży mi penisa za głęboko to boli mnie podbrzusze i wtedy wogóle nie mam ochoty na sex ale ten ból jest tylko w pozycji na jezdzca...
Powrót do góry
anula2008

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 6:55 pm    Temat postu: dobra rada! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Daj jej byc na górze!!! Twisted Evil a gdy bedziesz blisko zatrzymajcie na chwilę akcje!
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 7:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
No tak, tzn On mi ją pobudza, i nic...

może spróbujcie w innych strefach erogennych. szukajcie tak długo aż znajdziecie miejsce które pieszczone da Ci choć minimalną rozkosz.

czarnulka7 napisał:
niektórzy mówią że to zależy też od psychiki... czy to prawda?

też słyszałam takie opinie. że niektóre kobiety nie są w stanie osiągnąć orgazmu. może jesteś za bardzo spięta?
nie obawiasz się ciąży?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3