Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
czarnulka7
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 2:26 pm Temat postu: |
|
|
Nie ciąży sie nie obawiam, bo używamy prezerwatywy, i on zawsze przed wytryskiem wyjmuje członka. spięta raczej nie jestem... nie wiem czemu tak sie dzieje, może jeszcze nie dorosłam do uprawiania sexu... ale mam już 20 wiosen... On naprawde sie stara, raz nawet udawałam orgazm , porosmawiam z nim i może poszukamy razem tych stref erogennych które podziałają na to bym w końcu i ja doszła... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 12:54 pm Temat postu: |
|
|
Martwię się że robię coś nie tak, bo moja kobieta nie miała orgazmu podczas seksu... Gra wstępna jest, klimacik też jest... I zawsze nic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 2:03 pm Temat postu: |
|
|
czarnulka wiek nie ma tu nic do rzeczy A próbowałaś kiedyś masturbacji?
Zibi kobieta nie zawsze ma orgazm...A z samej penetracji często do orgazmu w ogóle nie dochodzi... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czarnulka7
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 4:32 pm Temat postu: |
|
|
Próbowałam, ale albo robie to nie umiejętnie albo nie wiem, bo nie działa to na mnie, nie mam z tego żadnej przyjemności. Wole dotyk mojego chłopaka, tyle że i On nie potrafi doprowadzić do tego bym miała orgazm |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 7:46 pm Temat postu: |
|
|
musisz sie wyluzowac i musicie naprawde nie myslec o tym co robicie tylko koncentrowac sie na przyjemnosci. I trzeba byc naprawde mocno podnieconym zeby miec orgazm _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czarnulka7
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 3:26 pm Temat postu: |
|
|
Spróbuję i dziękuję wszystkim za rady |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 8:19 pm Temat postu: |
|
|
no ja 2 dni temu nie mialam w ogole orgazmu, bo dzien wczesniej sie z chlopakiem umowilismy ze przyjezdza do mnie i bedziemy sie kochac cala noc... wiedzialam po prostu ze bedziemy sie kochac, myslalam o tym i nie moglam po prostu dojsc... wole spontaniczny dziki seks _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|