Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Przyspieszenie Orgazmu - Kobiety

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
czarnulka7

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 28, 2009 2:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ciąży sie nie obawiam, bo używamy prezerwatywy, i on zawsze przed wytryskiem wyjmuje członka. spięta raczej nie jestem... nie wiem czemu tak sie dzieje, może jeszcze nie dorosłam do uprawiania sexu... ale mam już 20 wiosen... Embarassed On naprawde sie stara, raz nawet udawałam orgazm Embarassed , porosmawiam z nim i może poszukamy razem tych stref erogennych które podziałają na to bym w końcu i ja doszła...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Martwię się że robię coś nie tak, bo moja kobieta nie miała orgazmu podczas seksu... Gra wstępna jest, klimacik też jest... I zawsze nic Sad
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czarnulka wiek nie ma tu nic do rzeczy Smile A próbowałaś kiedyś masturbacji?

Zibi kobieta nie zawsze ma orgazm...A z samej penetracji często do orgazmu w ogóle nie dochodzi...
czarnulka7

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 4:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Próbowałam, ale albo robie to nie umiejętnie albo nie wiem, bo nie działa to na mnie, nie mam z tego żadnej przyjemności. Wole dotyk mojego chłopaka, tyle że i On nie potrafi doprowadzić do tego bym miała orgazm Sad
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Sro Lip 29, 2009 7:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musisz sie wyluzowac i musicie naprawde nie myslec o tym co robicie tylko koncentrowac sie na przyjemnosci. I trzeba byc naprawde mocno podnieconym zeby miec orgazm
czarnulka7

PostWysłany: Pią Lip 31, 2009 3:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SpróbujęSmile i dziękuję wszystkim za rady Laughing
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Pią Lip 31, 2009 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja 2 dni temu nie mialam w ogole orgazmu, bo dzien wczesniej sie z chlopakiem umowilismy ze przyjezdza do mnie i bedziemy sie kochac cala noc... wiedzialam po prostu ze bedziemy sie kochac, myslalam o tym i nie moglam po prostu dojsc... Sad wole spontaniczny dziki seks Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3