Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 6:17 pm Temat postu: |
|
|
Ale dla czego chcesz to zrobić coś sie stało?
Jeśli chodzi o anonimowość, możemy zmienić Ci nick. Jeśli ktoś z forumowiczów ci dokuczał czy co kolwiek, napisz (możę być prywatna wiadomość do mnie), postaramy sie rozwiązać tą sytuacje.
Twoje posty podlegają twojej edycji jak najbardziej, masz prawo zmienić je, czy też usunąć.
Tylko że informacje które wynikają z tych postów służą pomocy też innym ludzią. Wiele ludzi ma podobne problemy do naszych, nie wszyscy jednak mają na tyle odwagi aby napisać. Czytają szukając wsparcia otuchy informacji. Założe sie że ty sprawiłąś to wystarczy zobaczyć na zbiorówke twoich postów, jest tam ilość odpowiedzi na niego, oraz ilość odwiedzin.
Spójż na to przekonasz sie że wiele osób chciało sie czegoś dowiedzieć a dzięki Tobie mogli to zrobić
Zastanów, sie proszę Cie, co chcesz zrobić. Napisz, naprawdę jesteśmy wstanie załatwić wiele
Skasować można zawsze wiec może przed tym spróbować działać, co? daj sobie i nam szanse uratowania tego co w tobie jest piękne i szlachetne
Po prawej stronie w górnym rogu każdego twojego posty jest ikonka "x" ona usówa post. Nie wiem czy uda Ci sie usunąć tematy tworzone przez siebie (są w nim wypowiedzi innych, najprawdopodobniej usuniesz tylko początek, czyli pierwszy post danego tematu - jeśli temat był tworzony przez Ciebie). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia.k54
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 11:41 pm Temat postu: Jak odpowiedziec na posty? |
|
|
dziewczyny wiem zwracalyscie mi uwage ze nie mam pisac nowego tematu to powiedzcie mi jak mam to zrobic bo za kazdym razem jak pisze to mi nie chce wyslac bo nie wpisalam tematu dziekuje bardzo pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 11:45 pm Temat postu: |
|
|
musisz nazwac temat jakos i wtedy napewno sie wysle..albo w danym poscie zrob"odpowiedz" wtedy na 100% wyslesz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 12:21 am Temat postu: |
|
|
jak wejdziesz na dany temat i chcesz cos napisac to na dole strony w lewym rogu jest "odpowiedz" tam mozesz pisac smialo:) i mozesz pisac w tym temacie ile chcesz
a ten temat przesowam do odpowiedniego dzialu czyli "o forum" i zmienilam nazwe tematu na bardziej konkretny - to juz uwaga od moderatora |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia.k54
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 2:48 pm Temat postu: |
|
|
oki kumam dzieki wam pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 7:34 pm Temat postu: dlaczego nie moge zmienic avataru?:| |
|
|
hejka, moze mi ktos podpowie co robie zle..chce zmienic moj avatar na inny ale nie moge:| i nie jest za duzy...w tym problem ze poprzedni usunełam i nie moge na jego miejsce wstawic nic innego dlaczego Ehh...nawet tego samego co był..nic kompletnie nie chodzi...
Aha chce dodac ze jesli wstawie avatar z galeri to pokazuje sie a inne nie..kurcze co jest? ani nie sa za duze ani nic..pokazuje mi sie to-->
--edit by admin
usunąłem info o błędach _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
admin Site Admin
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 8:10 pm Temat postu: |
|
|
powinno działać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 8:12 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje! super extra działa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 10:02 pm Temat postu: Shoutbox? |
|
|
mam propozycje dla Adminow
Mozebyscie dodali shoutobxa?? w kazdym forum cos takiego istnieje...moze i u Nas by sie przydało? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 10:11 pm Temat postu: |
|
|
tez o tym myslalam nawet rozmawialam kiedys z Drapaka bodajze ale to ma swoje dobre i zle strony... mozliwe ze ludzie beda pisac o swoich problemach wlasnie tam a nie bea pisac postow .... najlepiej to zalozyc takie cos i ograniczona ilosc znakow dac hehehhe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|