Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
BlueCuracao
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 8:57 pm Temat postu: |
|
|
Ależ nie ma sprawy. Polecam się na przyszłość Bądźcie bezlitośni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
root
|
Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 10:19 am Temat postu: |
|
|
Do redakcji i adminów napływają informacje od użytkowników w tej sprawie. Oczywiście jest to spam wysłany przez jakiegoś spamera. Konto jego zostało zablokowane. Nigdy nie wysyłamy maili po angielsku.
Niestety ciężko sobie poradzić tego typu incydentami, gdyż każdy użytkownik może wysyłać PE do innego użytkownika i podpisać się jako administrator.
Jedynym wyjściem byłoby wyłączenie prywatnych wiadomości na forum, a to raczej nie wchodzi w grę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eleonora771
|
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 10:03 pm Temat postu: |
|
|
również dostałam taką wiadomość, dziś na moją pocztę ponownie przyszła informacja, że dostałam wiadomość na forum, weszłam by poprosić o wykasowanie mojego konta, ale tutaj skrzynka jest pusta i nie ma żadnego PW. Cieszę się, że forum kasuje takich użytkowników. Tylko dziwi mnie informacja, że dostałam PW a tu zero |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 12:42 am Temat postu: Linki |
|
|
nigy nie myslalem ze tak glupi temat zaloze
czy ma sens blokowanie wstawiania linkow ?
moglbym na spokojnie ogarnac np dzial diety ale nie mam czasu zeby siedziec i pisac 30 artow gdzie w sumie i tak nie wstawie nawet z czego korzystam..
w kilku tematach moglbym odpowiedizec ale nie chce mi sie pisac elaboratu a odnosnikawstawic nie moge
rozumiem linki do konkurencji - ok, ale jesli jakies forum ma np 100tys uzytkownikow to czy im potrzebna jest reklama tutaj ?
zrobcie jak uznacie, ale blokujecie rozwoj forum
i moderatorzy nie piszcie "to nie od nas zalezy" bo bylo kilka spraw ktore moderatorzy sami przzekatowali tlumaczac administracji ze cos mozna zmienic na lepsze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 12:59 am Temat postu: |
|
|
Linki - w wiekszosci przypadkow jest to najwyklejszy SPAM, a nie chcemy uzytkownikow forum narazac na takie cos,potem ktos zalapie wirusa i bedzie mial do nas pretensje. Mowiac o rozwoju forum musisz pamietac o poziomie i jakosci. A linki do byle czego tego nam nie ulatwia - bo wtedy najzwyczajniej w swiecie forum stanie sie zwykla kupa SPAMU!
jak ci sie nie chce pisac elaboratu nie musisz - nikt cie do niczego nei zmusza... udzielanie sie na forum jest przeciez dobrowolne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 11:01 am Temat postu: |
|
|
mala_mi napisał: | Linki - w wiekszosci przypadkow jest to najwyklejszy SPAM, a nie chcemy uzytkownikow forum narazac na takie cos,potem ktos zalapie wirusa i bedzie mial do nas pretensje. Mowiac o rozwoju forum musisz pamietac o poziomie i jakosci. A linki do byle czego tego nam nie ulatwia - bo wtedy najzwyczajniej w swiecie forum stanie sie zwykla kupa SPAMU!
jak ci sie nie chce pisac elaboratu nie musisz - nikt cie do niczego nei zmusza... udzielanie sie na forum jest przeciez dobrowolne |
dlaczego uogólniasz?
moze zabroncie pisac postow bo to grozi pojawieniem sie spamu
masz racje nikt mi nie kaze sie tutaj udzielac.
nie moja sprawa
temat mozna usunac a ja obiecuje sie nie udzielac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 1:09 pm Temat postu: Re: Linki |
|
|
helloween napisał: |
moglbym na spokojnie ogarnac np dzial diety ale nie mam czasu zeby siedziec i pisac 30 artow gdzie w sumie i tak nie wstawie nawet z czego korzystam..
w kilku tematach moglbym odpowiedizec ale nie chce mi sie pisac elaboratu a odnosnikawstawic nie moge
rozumiem linki do konkurencji - ok, ale jesli jakies forum ma np 100tys uzytkownikow to czy im potrzebna jest reklama tutaj ? |
muszę się z tym zgodzić. ja też czesto trafiam na artykul bardzo ciekawy, do strony, która nie jest konkurencją i co? kicha, wstawić nie mogę linka, a nie mam już tyle czasu, zeby pisać o tym własnymi słowami. zresztą i tak, zeby nie było łamania praw autorskich powinno się podać źródło... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
thejack
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 11:54 am Temat postu: Gadaniec |
|
|
witam,
Na tym forum nie ma tematu Gadaniec. Zawsze ludzie by tam wchodzili i wrzucali swoje tematy o rożnych problemach lub ciekawostkach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 9:23 pm Temat postu: |
|
|
u nas zamiast gadaniec jest hyde park. to ze na jakims innym forum jest to nie znaczy ze mamy "małpować" od nich.
my mamy hyde park i tam poszukaj odp działu, ktory Cie interesuje. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
thejack
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 11:08 am Temat postu: |
|
|