Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 3:21 pm Temat postu: |
|
|
Nic się nie stanie . Lekarzowi chodziło zapewne o wirusy typu opryszczki itd. Te wirusy są bardzo groźne ale wirus grypy żołądkowej nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o ewentualne dzieciątko, plemniki czy jajeczka. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 9:10 am Temat postu: |
|
|
Dziękuję za słowa otuchy, tosia81!.. Ech, wszystko się okaże już za jakieś 1, 5 tygodnia. Zobaczymy, czy zając przyniesie "coś" na święta... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 11:34 am Temat postu: |
|
|
NA pewno nie przyniesie bo jak mówiłam okres ( u Was były już 2 )jest zaprzeczeniem ciaży to wydalenie niezapłodnionej komórki jajowej. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 3:47 pm Temat postu: |
|
|
Bedzie dobrze Łobuz!!
A co do negatywnego myslania - nie zawsze jest latwo i czesto tak jest ze za pierwszym razem sie nie udaje... jednak z biegiem czasu wszystko sie uklada po naszej mysli. Wiec zdrowka zycze I w przyszlosci zdrowego dzieciatka:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
|
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 3:39 pm Temat postu: |
|
|
tosia81, uśmiałam się (broń Boże NIE ironicznie!!), jak przeczytałam pierwsze słowa Twojej wypowiedzi -prosto z mostu i na temat! Dopiero po przeczytaniu wszystkiego dotarło do mnie, że pewnie znów napisałam coś niezrozumiale, że tak zareagowałaś.
Chodziło mi o to, że za jakieś 1, 5 tygodnia (akurat będą świeta) mam termin spodziewanej @ i jeśli się zjawi, to ok, ale jeśli nie-to będę mogła zrobić teścik i wtedy może się okaże, że zając przyniesie nam właśnie na Święta Wielkiej Nocy urokliwą niespodziankę (radosną nowinę).
Dziękuję mała_mi! Tak naprawdę to chyba już przestałam się nakręcać oczekiwaniem na wieść o ciąży i dołować regularnie nadchodzącymi @. Tylko tak po tej chorobie pomyślałam o EWENTUALNYCH zagrożeniach przy zapłodnieniu i trochę się zasmuciłam.
Jak już pisałam-poczekamy-zobaczymy! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 6:20 pm Temat postu: |
|
|
zrozumiałam , zrozumiałam Zajączek nic Wam tym razem nie przyniesie a przynajmniej nie dzidziusia . No ale jeśli jeszcze jest jakas wątpliwość to czekajcie na okres . No ale kolejna miesiączka chyba już definitywnie rozwieje wątpliwości _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 9:12 am Temat postu: |
|
|
tosia81, BARDZO możliwe, że masz rację, że nie będę w ciąży po tym miesiącu Jednak ciekawa jestem, dlaczego tak myślisz? Naprawdę niecierpliwie czekam na odp! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 3:05 pm Temat postu: |
|
|
CZekaj czekaj bo coś mi się tu nie zgadza. Wcięło posty i zrobił się bałagan. Do Ciebie skorowane były odpowiedzi na temat wirusów a kolejne odpowiedzi do innego użytkownika a że wcieło jego post to zzrobiło się zamieszanie . Jeszcze raz przeczytałam wszystko i jednak jakieś szanse na ciąże są jak zawsze . Szczególnie jeśli był to stosunek w dni płodne więc kto wie czy "zajączek" jednak czegoś nie przyniesie . .
Zapraszam do odpowiedniego tematu" czy jestem w ciąży" tam tego typu pytania zadajemy.. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|