Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Różności

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> O portalu i forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 21, 2007 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nam również było bardzo miło.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Sty 21, 2007 2:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yalissea napisał:
Nam również było bardzo miło.
Laughing Laughing
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sty 26, 2007 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jestem moderatorem, informatykiem, ani panienką piszącą maturę. Prawdę mówiąc chodzę do liceum i w ogóle nie znam przecież życia, bo mieszkam w zakręcanym słoiku. Sorry, ale wchodzenie na forum jest przecież dobrowolne, tak jak dobrowolne jest pisanie postów. Po co w takim razie tu siedzisz obrażając wszystkich dookoła? Zauważ, ze jakoś tylko ty się skarżysz. I sorry, ze wcinam się w temat.
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Mar 23, 2007 8:34 am    Temat postu: Pozegnanie. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.

Decyzja nie była łatwa ponieważ towarzysze temu miejscu niemalże od początków, portal wraz z forum traktowałem niczym psa w domu, o którego trzeba dbać, być odpowiedzialnym, ale który także przynosi wiele radości i satysfakcji.

Jednak z przyczyn osobisto personalnych, musiałem zrezygnować z dalszej pracy i radości z biomedical.

Jest wiele wspaniałych ludzi, Drapaka - Gosia, Kobieta - Kasia, Yalissea - Renata, Pituszka - Paulina, Helloween - Łukasz (osobista adnotacja: Trzymaj sie, bo jak narazie zostajesz jedynym mężczyzną na posterunku Razz), Anetka - Aneta (osobista adnotacja: Chciałem jeszcze raz podziękować Ci za trud pracy który włożyłaś zwłaszcza w tłumaczenia z łaciny),
nie zapominając oczywiście o dziewczynyach z "mięśniaka":
Agnesr, Kasia30wawa, patrycja30szn, Ania_mediolan, Violka, agniesia, mimi, Monique30.

Ciesze sie że mogłem z wami współpracować.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Mar 23, 2007 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurcze jak przeczytalam to mi sie smutno zrobilo Sad szkoda, bardzo szkoda Sad bedziemy za Toba tesknic Exclamation ale mam nadzieje ze jak tylko znajdziesz malutka chwilke to zajzysz do nas Smile ja zycze ci powodzenia i wogole wszystkeigo najlepszego , to ty mnie poduczales w wielu rzeczach co do moderacji wiec bardzo dziekuje Smile i przesylam gorace pozdrowienia i buziaczki :*
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pią Mar 23, 2007 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dszieki PAwe ł :0 moze jeszcze jak wszystko poukładasz to wrócisz ? Smile

powodzenia Smile
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Mar 23, 2007 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem krótko: NIEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Mar 25, 2007 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paweł, bez ciebie to nie będzie to samo forum, to ty najbardziej dbałeś o ład i rozgramiałeś haos... Ty byłeś naszym "nauczycielem"... i co teraz??

zostawiasz nas na lodze!

nie no żart, rozumiem że masz jakies poważne powody, dla których odchodzisz od nas, jednak, pamiętaj, że to zawsze jest "część ciebie"
milencia005

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 5:01 pm    Temat postu: Ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja mam takie pytanie Rolling Eyes : Czy jeśli dziewczyna która jeszcze nie skończyła 15 lat zaszła w ciążę i zna ojca dziecka i jej matka też go zna i o wszystkim wie a ojciec dziecka ma 19 lat to czy ten ojciec będzie karany? Nawet jeśli jej matka tego nie chce Question
Odpowiedzcie mi Exclamation
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w polsce jest takie prawo który mówi, że osoba która nie ukończyła 15 roku życia jest osobą nieletnią. W związku z tym, jeżeli chopak mając lat 19 współżył z dziewczyną mająca lat nie całe 15, jest uważany za przestępce, ponieważ w świetle prawa jest to gwałt.

Chłopak ma naprawde nieprzyjemną sytuacje.
To jest wykożystywanie nieletnich. Bez względu na to czy ona tego chciała czy nie, jest to uznawane za gwałt, ponieważ przed 15 rokiem życia, nie ma się prawa do współżycia seksualnego!!!
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> O portalu i forum Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3