Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 2:31 pm Temat postu: |
|
|
Nam również było bardzo miło. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 2:41 pm Temat postu: |
|
|
Yalissea napisał: | Nam również było bardzo miło. | |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Sty 26, 2007 11:13 pm Temat postu: |
|
|
Nie jestem moderatorem, informatykiem, ani panienką piszącą maturę. Prawdę mówiąc chodzę do liceum i w ogóle nie znam przecież życia, bo mieszkam w zakręcanym słoiku. Sorry, ale wchodzenie na forum jest przecież dobrowolne, tak jak dobrowolne jest pisanie postów. Po co w takim razie tu siedzisz obrażając wszystkich dookoła? Zauważ, ze jakoś tylko ty się skarżysz. I sorry, ze wcinam się w temat. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 8:34 am Temat postu: Pozegnanie. |
|
|
Witam wszystkich.
Decyzja nie była łatwa ponieważ towarzysze temu miejscu niemalże od początków, portal wraz z forum traktowałem niczym psa w domu, o którego trzeba dbać, być odpowiedzialnym, ale który także przynosi wiele radości i satysfakcji.
Jednak z przyczyn osobisto personalnych, musiałem zrezygnować z dalszej pracy i radości z biomedical.
Jest wiele wspaniałych ludzi, Drapaka - Gosia, Kobieta - Kasia, Yalissea - Renata, Pituszka - Paulina, Helloween - Łukasz (osobista adnotacja: Trzymaj sie, bo jak narazie zostajesz jedynym mężczyzną na posterunku ), Anetka - Aneta (osobista adnotacja: Chciałem jeszcze raz podziękować Ci za trud pracy który włożyłaś zwłaszcza w tłumaczenia z łaciny),
nie zapominając oczywiście o dziewczynyach z "mięśniaka":
Agnesr, Kasia30wawa, patrycja30szn, Ania_mediolan, Violka, agniesia, mimi, Monique30.
Ciesze sie że mogłem z wami współpracować. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 3:03 pm Temat postu: |
|
|
kurcze jak przeczytalam to mi sie smutno zrobilo szkoda, bardzo szkoda bedziemy za Toba tesknic ale mam nadzieje ze jak tylko znajdziesz malutka chwilke to zajzysz do nas ja zycze ci powodzenia i wogole wszystkeigo najlepszego , to ty mnie poduczales w wielu rzeczach co do moderacji wiec bardzo dziekuje i przesylam gorace pozdrowienia i buziaczki :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 6:08 pm Temat postu: |
|
|
Dszieki PAwe ł :0 moze jeszcze jak wszystko poukładasz to wrócisz ?
powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 9:04 pm Temat postu: |
|
|
Powiem krótko: NIEEEEEEE!!!!!!!!!!!! _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 11:44 pm Temat postu: |
|
|
Paweł, bez ciebie to nie będzie to samo forum, to ty najbardziej dbałeś o ład i rozgramiałeś haos... Ty byłeś naszym "nauczycielem"... i co teraz??
zostawiasz nas na lodze!
nie no żart, rozumiem że masz jakies poważne powody, dla których odchodzisz od nas, jednak, pamiętaj, że to zawsze jest "część ciebie" _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
milencia005
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 5:01 pm Temat postu: Ciąża |
|
|
A ja mam takie pytanie : Czy jeśli dziewczyna która jeszcze nie skończyła 15 lat zaszła w ciążę i zna ojca dziecka i jej matka też go zna i o wszystkim wie a ojciec dziecka ma 19 lat to czy ten ojciec będzie karany? Nawet jeśli jej matka tego nie chce
Odpowiedzcie mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 9:05 pm Temat postu: |
|
|
w polsce jest takie prawo który mówi, że osoba która nie ukończyła 15 roku życia jest osobą nieletnią. W związku z tym, jeżeli chopak mając lat 19 współżył z dziewczyną mająca lat nie całe 15, jest uważany za przestępce, ponieważ w świetle prawa jest to gwałt.
Chłopak ma naprawde nieprzyjemną sytuacje.
To jest wykożystywanie nieletnich. Bez względu na to czy ona tego chciała czy nie, jest to uznawane za gwałt, ponieważ przed 15 rokiem życia, nie ma się prawa do współżycia seksualnego!!! _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|