Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Są jakieś tabletki anty. Zeby mieć ładną cere i schudnąć

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Freya663

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Gru 02, 2007 7:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niewiem, ja się na dermatologi nie znam, powiem jedynie ze tz specjalisci jakoś mi nie bardzo pomogli Razz. Uzywam tego sposobu ponad 1,5 roku i skóra mi się nie przesusza. Moze jestem inna, albo co ale niechce już więcej wracać do poprzedniego stanu. Ja nie mówie że to działa na kazdego, tyko ze mnei to pomogło, moze poprostu mam tak tłusą cere że mi to nie szkodzi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Laluna
Zbanowany

PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 12:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"Byla tu mowa o tabletkach antykoncepcyjnych Diane 35... Zdecydowanie odradzam ten specyfik... " to Twoje Słowa Dominik

w zasadzie nie ma tu mowy o doradzaniu...
jesli chodzi o spirytus to działa jak sprzezenie zwrotne, najpier wysusza a pozniej skora produkuje jeszcze wiecej substancji łojowych. i tak w kółko...

----edited by emilka----
proszę nie używać koloru czerwonego, gdyż jest on zarezerwowany dla moderatorów i służy do ostrzeżeń
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 2:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kazdy zrobi jak zechce, ja nie mam zamiaru sie licytowac.
Poprostu opisalam swoj przypadek, a jaki bedzie na niego odzew to juz nie mam wplywu.
Powrót do góry
mysza 21

PostWysłany: Pon Paź 27, 2008 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Madziulka. Ja tez mam problem z tradzikiem od 14 roku zycia a mam 21. Uzywalam roznych masci. Biore tabletki anty ale najbardziej mi pomaga Jeanine. Biore od 3 miesiecy i widze efekty. Sa drogie ale mi pomagaja. A tak pozatym czuje sie normalnie Cool POZDRO
Powrót do góry
alexa123

PostWysłany: Sob Lis 22, 2008 2:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyno! więcej szkody z tabletek niż pożytku poczytaj sama , a zmienisz zdanie: http://www.biomedical.pl/forum/viewtopic.php?p=65229#65229
Powrót do góry
umyuam

PostWysłany: Sro Kwi 07, 2010 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak nie masz motywacji to znaczy ze nie chcesz schudnac a wypryski ci niestraszne-.-
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3