Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Seks i problem...Pomocy...

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Naida148

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 19, 2008 11:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Heh no tak...Macie racje Very Happy Tak zrobiłam dopadłam go i miał wzwód...Pieściliśmy się ale do sexu nie doszliśmy bo najpierw chcemy poznać swoje ciała Smile Kurczę teraz to mamy troszkę inny problem hehehe... Pieściłam go bardzo szybko,długo ale do wytrysku nie doszło choć mówił, że już prawie Sad Ja nie wiem co jest Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Fever

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lis 20, 2008 10:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To bardzo dobrze hehe Wink dziewczyno postaraj się xD na pewno będzie lepiej jak będziecie powoli poznawać swoje ciała kawałek po kawałku Razz jeżeli jesteś odważna i na to gotowa to może spróbujcie miłości oralnej Wink? a jak chcesz, żeby doszedł to najpierw go pokorć wycałuj popieść, a później zabieraj się jak mam rozumieć za "robótkę ręczną" Wink a jak można wiedzieć w jaki sposób on Cię pieści ? I czy Ty doszłaś ? Bo nawet w takiej formie miłości to przyjemność powinny czerpać dwie osoby :]
Powrót do góry
Naida148

PostWysłany: Pią Lis 21, 2008 11:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fever z całą pewnością teraz przyjemność jest po obu stronach Smile Skorzystałam z rad iiii...Udało się !! Very Happy Nie kochaliśmy się ale mamy zamiar w najbliższym czasie Smile Jak tylko nadarzy się okazja i będziemy sami Very Happy
Co do pieszczot to było w obie strony i ręcznie i miłość francuska Smile Oboje doszliśmy, a trwało to 3,5 godziny Smile Było bosko Very Happy
Fever a jak u Ciebie z życiem seksualnym jeśli można wiedzieć? I oczywiście u innych forumowiczek i forumowiczów?
Powrót do góry
Fever

PostWysłany: Sob Lis 22, 2008 2:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Naida148 napisał:
Fever z całą pewnością teraz przyjemność jest po obu stronach Smile Skorzystałam z rad iiii...Udało się !! Very Happy Nie kochaliśmy się ale mamy zamiar w najbliższym czasie Smile Jak tylko nadarzy się okazja i będziemy sami Very Happy
Co do pieszczot to było w obie strony i ręcznie i miłość francuska Smile Oboje doszliśmy, a trwało to 3,5 godziny Smile Było bosko Very Happy
Fever a jak u Ciebie z życiem seksualnym jeśli można wiedzieć? I oczywiście u innych forumowiczek i forumowiczów?

To się bardzo cieszę :] U mnie życie seksualne ma się bardzo dobrze hehe, ale 3,5h to trochę długo xD jeśli to było mierzone od gry wstępnej, pocałunków i na zmianę to jakoś uwierzę, a jeśli o same pieszczenia to tak długo bym na pewno nie wytrzymał <wstydnis> Wink no widzisz pewnie, że było bosko, a będzie jeszcze lepiej hehe, pewnie partner też w siódmym niebie :] ?
Powrót do góry
Naida148

PostWysłany: Sob Lis 22, 2008 12:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no nie tylko samo pieszczenie ale przerw bylo bardzo malo...Mój partner jest bardzo wytrzymały aż się dziwię Smile To fakt był w 7 niebie Very Happy A ja...Wolę nie mówić Very Happy
Powrót do góry
Fever

PostWysłany: Sob Lis 22, 2008 1:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Naida148 napisał:
Nie no nie tylko samo pieszczenie ale przerw bylo bardzo malo...Mój partner jest bardzo wytrzymały aż się dziwię Smile To fakt był w 7 niebie Very Happy A ja...Wolę nie mówić Very Happy

No widzisz jak fajnie Wink jak spróbujesz sexiku to dopiero będziesz w 10 niebie hehe pewnie się już doczekać nie możesz co ?Smile ja to już dzisiaj po Twóch porannych sexikach to i humor dopisuje hehe
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lis 22, 2008 11:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie tez jak najlepiej. od ponad prawie 6 lat dalej tak samo...hmmmmm a moze i lepiej? wkoncu doswiadczenie mamy Razz

Powrót do góry
zuku

PostWysłany: Pon Gru 01, 2008 2:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A może zrzera go trema i nerwy??? może to dla niego pierwszy raz i nie wie co robić w takiej sytuacji, moimzdaniem najlepszym rozwiązaniembyłoby porozmawianie z nim szczerze
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2