Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mati7594
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny sory za te moje ciagle pytania... Ale to juz naprawde ostatnie W niedziele strasznie mnie bolal brzuch i w pewnych momentach czulam jakbym miala miesiaczke ale poszlam do wc i nic.Od poniedzielku bolu brzucha juz nie bylo ale za to zrobilam sie bardzo senna i nerwowa. I tu moje pytanie czy ten bol brzucha oraz sennosc i nerwowosc to objawy ciazy ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 10:33 pm Temat postu: |
|
|
Po tak krotkim czasie objawy nie wystapuja.
To jest bardziej objaw wkrecania sobie, psychika i nerwy plataja ci figla. Spokojnie czekaj na okres. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 11:53 pm Temat postu: |
|
|
jak dla mnie to objawy typowo okresowe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mati7594
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 5:23 pm Temat postu: |
|
|
Hej jezeli okres spoznia mi sie juz drugi dzien to oznacza to ze jestem w .... dodam jeszcze ze czasami mam chwilowe bole brzucha jak przed miesiaczka. Prosze tyklo nie mówcie znow o tescie ciazowym bo ja sie go boje zrobic boje sie wyniku... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 5:38 pm Temat postu: |
|
|
Nie jest powiedziane ze okres spoznia ci sie z powodu ciazy... stresujes sie i to moze byc powodem opoznienia miesiaczki. Jednak jakies ryzyko istnialo dlatego tez jesli miesiaczka sie nie pojawi do poniedzialku to marsz do apteki albo do laboratorium medycznego i zrobic test. Za glupote sie placi.... a seks bez zabezpieczenia w wieku 16 lat jest GŁUPOTĄ ( i nie tylko w tym wieku). _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 6:27 pm Temat postu: |
|
|
mati7594 no niestety nikt tu nie powie Ci " jesteś w ciąży" albo " nie jesteś". Skąd mamy to wiedzieć. Dwa dni opóźnienia o niczym nie świadczą. Zrób test i tyle. Co to za fochy - boję się?? Jeśli odważyłaś się na współżycie to bądź gotowa na zrobienie testu. Konsekwencję niestety trzeba przewidywać _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lucky luciano
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 21, 2009 11:02 am Temat postu: Przerwana prezerwatywa ! Prosze o rady ! |
|
|
Witam !
Wczoraj z dziewczyną postanowiliśmy uprawiać sex analny. Bardzo chciała zebym zalozyl prezerwatywe. Ok zalozylem wszystko dobrze. Jednak miala bardzo male smarowanie i nie chcialo wejsc. Durex Close Fit. Bardzo słabe smarowanie... Lezac na niej Probowalem zmiescic sie w jej tylku i gumka pekla a moj penis zsunal sie w okolice pochwy dziewczyny... Ona twierdzi ze do srodka nie wjechal tylko sie zsunalem gdzies obok po wargach sromowych... Wiem ze podczas prob dostana sie do srodka odbytu z mojego penisa mogly sie wydzielac plemniki, mialem jeszcze wtedy gumke. Kiedy sie przerwala zsunalem sie w okolice pochwy. Czy mogla w ten sposob zajsc w ciaze? Dziewczyna nie ma jeszcze regularnego okresu, nie mozna okreslic dni plodnych i nieplodnych. Strasznie nas to meczy... Prosimy o powaze wypowiedzi. Nie wiemy czy sie martwic czy tez nie...
Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Gru 21, 2009 3:06 pm Temat postu: |
|
|
jesli nie doszlo do wytrysku to nie ma mowy o ciazy. wydaje mi sie ze byłes daleko czy jak pekła gumka to czułes ze zbliza sie orgazm?... przez sam "dotyk" w ciaze sie nie zajdzie. mozecie byc spokojni. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lucky luciano
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 21, 2009 11:06 pm Temat postu: |
|
|
Do wytrysku nie doszlo. Trwalo to tylko chwile gdyz probowalem umiescic czlonka w tylku gumka pekla i sie zsunal. Tylko pytam czy te wydzieliny z penisa mogly spowodowac ze dziewczyna zajdzie. Wytrysku nie bylo i bylo do niego daleko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 12:15 am Temat postu: |
|
|
To nie macie się czym martwić. A do anala stpsujcie durex extra safe...Są mocniejsze...i najpierw ja trochę palcem rozluźnij...No i przede wszytskim dużo wazeliny albo lubrykantu...Albo czegokolwiek co daje dobry poslizg... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|