Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 10:06 am Temat postu: |
|
|
Tak samo mozesz wysnuc swoj "zyciowy" wniosek i twierdzic iz to libido kobiece sie nie zmienia i to facet ma sie dostosowywac :/
w zwiazku nikt nikomu nie powinien sie podporzadkowywac! Komspromis i partnerstwo jest kluczem do udanego zwiazku... _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 4:05 pm Temat postu: |
|
|
ok laski nie kłocic sie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 5:37 pm Temat postu: |
|
|
Ale tu nikt sie przeciez nie kloci
tylko trochu dziwna ta sytuacja z meskim libido... _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 6:15 pm Temat postu: |
|
|
ja to sie upieram ze to dziwniejsza sytuacja z moim ... w kazdym zwiazku tak mialam. Na poczatku szybko szybko i najwiecej ile sie da a pozniej coraz zadziej i zadziej i ostatecznie zwalalam wine na faceta ze nie wie jak mnie zachecic. Co by nie robil to ja i tak nie chcialam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lidka_a
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 9:14 am Temat postu: |
|
|
aloe po co się aż tak obwiniać??? może Twoje spadki libido zawsze są spowodowane jakimiś czynnikami zewnętrznymi? a może po b.częstym seksie Twój organizm zwyczajnie ma ochotę na przerwę... nie ma się czym martwić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 2:41 pm Temat postu: |
|
|
szczerze mowiac przed moim wyjazdem zaczelo byc lepiej... tzn zdalam sobie sprawe ze poprostu chlopak nigdy nie wiedzial czy mam ochote czy nie mam i sama prowokowalam dziwne sytuacje a potem uciekalam.
Teraz odpoczywamy od siebie i wszystko jakos mi sie uklada.
lidka a mozesz mi powiedziec czy sex codziennie sie nie nudzi ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lidka_a
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 3:10 pm Temat postu: |
|
|
oczywiście że się może znudzić....ja miałam taki okres w swoim życiu że codzienny sex wpłyną na to, że po jakimś czasie nie miałam na niego ochoty. wtedy to wraz z moim facetem po prostu odpuściliśmy i skupiliśmy się na pieszczotach (nie mylić z pettingiem).. po prostu mieliśmy zamiar bardziej rozbudować sfere uczuciową - chociaż i tak jesteśmy ze sobą b.b.blisko... a po pewnym czasie znów nabrałam ochoty na seks
czasem warto-gdy czuje sie znudzenie lub mniejszą ochote- zamienić seks na coś innego, bądź starać się skupiać na aktywnym spędzaniu czasu wolnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
babajaga82
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 10:43 pm Temat postu: |
|
|
Seks codziennie moze sie znudzić. mówię to ja- kobieta 23 lata, będąca w ponad 5 letnim związku, mieszkająca z TŻ od ponad roku. Zaś jemu się nie nudzi, to chyba seksoholizm |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 11:26 pm Temat postu: |
|
|
nowicjuszka seksoholizm tylko facet He he he
A seks może się znudzić jak najbardziej. Ja miewam tak, ze przez długi czas mogę non stop a później na jakiś czas w ogóle nic kompletnie To jest normalne Na to ma wpływ wiele czynników _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pysia2
|
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 1:50 pm Temat postu: odświerzam temat |
|
|
Witam mam parę pytań, z mężem będziemy się starać o dziecko i czy przy tym że kochamy się może nie codziennie chociaż czasami jest codziennie, to trzeba czekać aż się te plemniczki uzbierają?? jak to z tymi plemnikami jest? można się kochać codziennie a po kilku dniach starać się o dzidziusia?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|