Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 1:05 pm Temat postu:
Witam!od rana zastanawia mnie jedna rzecz.Gdy wstałam poszłam do łazienki się załatwić i myslałam,że to tak jak codziennie a po drodze jak szłam to tak jakby odeszły mi wody nie wiem może to jeszcze nie to ale nie mogłam zatrzymać leciało i leciało.czy to moglło byc odejście wód??jestem w 40 tyg.a jak tak to czy musze jechac do szpitala czy jeszcze poczekac do jutra bo mam do lekarza??nie wiem co mysleć.mam nadzieje,że wiecie o co mi chodzi nie wiem za bardzo jak to napisać.czekam na odpowiedzi.
Powrót do góry
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 4:03 pm Temat postu:
Koniecznie jedz do szpitala. To prawdopodobnie odeszły Ci wody więc poród się zaczął . _________________ Jestem mamą ))
Powrót do góry
natalia szulc
Wysłał podziekowań: 7 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 12:19 pm Temat postu:
czesc wszystkim
ja jestem w 17 tygodniu w 16 maiam bole i trafilam do szpitala na obserwacje dostawalam luteine i nospe bolal mnie brzuch nic takiego nie jadlam zeby mi zaszkodziło jestem jeszcze na luteinie na wypisie mi napisal ze poronienie zagrazajace ma nadzieje ze bedzie dobrze
Powrót do góry
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 12:31 pm Temat postu:
No cóż za wcześnie na skurcze przepowiadające. Ten ból brzucha to zapewne początkowe skurcze rozwierające. Masz na wypisie poronoienie zagrażające i dostałaś tylko luteinę? hmm a co z rozwarciem? Wiesz,że teraz musisz leżeć? _________________ Jestem mamą ))
Powrót do góry
natalia szulc
Wysłał podziekowań: 7 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 7:33 pm Temat postu:
jutro mam wizyte zobaczymy co powie ginekolog ponad tydzien biore luteine 3 razy po 2 tabletki
czesc bylam u lekarza biore jeszcze przez dwa tygodnie luteine ale nie ma rozwarcia wszystko w srodku jest oki rosnie 6 kwietnia mam wizyte kontrolna jak skoncze brac luteine pozdrawiam
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Ciąża i poród
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3